#94:
Autor:
zla_tratinčica
Postano:
04.10.2010. 0:39
Pchelice, ja sam kao što možda znaš sudjelovao u radu jedne udruge koja je imala projekte, odlične projekte za festival i tražili su novac a dobili ga nisu, upravo zbog toga jer nisu imali nikoga iz ni jedne stranke iza sebe.
Mislim da i ptice na grani znaju da se kod nas ne mogu dobiti novci osim ako nemaš nekoga iza sebe, možeš dobiti nekoliko tisuća kuna, simbolično, ali samo ako su izbori blizu tako da ovo ne stoji.
Potpis.
Žalosno je, zaista, koliki neki ljudi imaju obraz, koliko lažu svjesno i da to kuži hrpa ljudi, gdje god da se dođe priča se o njima i da tu policija, revizori i nadležni organi ne mogu ništa.. Možda se nije dovoljno uzelo, trebaju biti milionski iznosi kakve je naš ministar čestiti uzimao da bi netko prstom pomaknuo. Nadam se da ću čim diplomiram odseliti odavdje jer ovo što su kojekakvi čobani napravili od ovog predivnog grada nije normalno..
Ovime se isključujem iz ove rasprave jer ovo su rasprave i pokušavanja argumentiranja spremne za analizu profesionalnog psihijatra.
|