Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: Glazbena kulminacija uz Behemoth - [Galerija 031] Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 6, [7], 8 ... 16, 17, 18  Sljedeća  :| |:

#91:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Dođi pa vidi, ja ti kažem da je UFO ove godine u novim organizacijskim rukama i da je cijela priča nova.

#92:    Autor:  Domigorgon Postano:
Nažalost, nemam 80kn viška za nešto što bi mi se možda svidjelo, a možda i ne.

#93:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
...podržavatelji scene...

#94:    Autor:  exHOP3on Postano:
Domigorgon je napisao/la:
A nego? UFO više nije ono što je bio. Dakle, jedan dobar događaj manje, jedan loš događaj više.

pa slažem se, al u drukčijem kontekstu, UFO nije što je bio, a bio je novost, sad polako postaje tradicija, idem na UFO od 2. i eto, i 3. i 4. su bili dobri, onda je neš zapelo i sad je opet dobro ak ne i bolje, i ne znam zašto su uopće bitni glavni bendovi, u redu je to za privlačenje mase, al smatram da su na UFOu glavna stvar demo/underground bendovi, za koje mi je drago da će bit podosta njih kvalitetnih a i ovi koje znam osobno osijek031.com smile

#95:   Re: Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: predstavljeni headlineri electro stagea + program Autor:  zeros Postano:
Predstavljeni headlineri electro stagea...

[16.06.2010. 19:25] Ažurirano: Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: predstavljeni headlineri electro stagea + program

#96:    Autor:  Domigorgon Postano:
Evil Poodingh je napisao/la :

Aha, a te novce će kao dobiti bendovi.

#97:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Naravno da će dobiti bendovi, pošto sponzora nema, ovih svih 6 headlinera koštaju, a i ove godine demo bendovi imaju osiguran honorar, te cugu i hranu naravno.

I to sve plača od ulaznica...Ako ne bude od ulaznica, bendove ćemo morati platiti iz svog džepa, u svakom slučaju, UFO nije prihod zarade, no ljudi koji nisu u organizaciji takvih stvari to ne shvaćaju.

Ja ću vam samo reći da je cca 90% ovogodišnjih koncerata u Osijeku ( računam i koncerte u dvorani, i po klubovima ) završilo u minusu...

I zato, mi kao organizatori UFOa vas pozivamo da nas podržite, da svojim dolaskom pozdravite trud jedne mlade ekipe ( prosjek godina nas 7-8 je cca 25 ) koja se trudi u ovom gradu napraviti nešto pošteno i nešto što ovaj grad zaslužuje, i nešto što radimo za vas, za publiku. Ne tražimo previše, od vas tražimo da nam priuštite svoj dolazak, a mi vama obećavamo priuštiti dobar provod i odlične koncerte i partye...

#98:    Autor:  Stella1989 Postano:
Evil Poodingh je napisao/la :

De, pa što ako je nekome 80 kn puno za izvojiti ili nema sad novaca pa da može vamo 80, tamo 80? Tu ne stoji ona fraza: "Zar ti je teško izdvojiti toliko i otliko za bend/event koji toliko voliš?" Eo recimo ja ću malo teže izdovojiti novac i za onaj bend/koncert koji stvarno jako volim, ako tad nisam pri novcu i onda se trudim učiniti najpametniji korak i taj isti novac koji bih dala za neki koncert - uložiti tamo gdje mi je stvarno potrebnije.

Na UFO-u su većinom samo demo bendovi i sl. Netko živi za UFO, nekome je on samo usputna stanica - nemaju svi iste želje, kao ni interese...mislim da je ove godine u pitanju to što ulaznica za UFO plaća, dok se prethodnih godina nije naplaćivala

Ja sam, recimo, na UFO-u bila prije koju godinu, onako usput. Nije da sam ono jedva čekala dan kad će započeti UFO, kao neki. Može se čuti (i) dobrih bendova i ovo je dobra manifestacija za bendove koji se pokušavaju i žele probiti na sceni. No, mislim da one koji imaju drugačije miljšenje od vašega, također treba poštovati i ne omalovažavati. Jer, vama možda nije problem dati 80 kn i ili više, dok ima ljudi kojima su neke stvari bitnije u životu od koncerata. Time ne omalovažavam održavanje koncerata, već želim naglasiti kako se ljudi najprije moraju pobrinuti za neke stvari koje su im prioritet u životu, a ovakve stvari su na drugom mjestu.

Pozz Wink

#99:    Autor:  Nera00 Postano:
Stella, tako je i najpoštenije Smile
Netko će jedva dočekati neki festival/band/štogod već, netko baš i ne. i tako treba biti... netko će u ovogodišnjem izdanju UFO-a vidjeti priliku poslušati neke nove/stare demo bandove i headlinere, netko će radije te novce potrošiti dalje.
i to je ok Smile
najbitnije je da se svašta događa u gradu, da ljudi imaju što probrati, vidjeti i poslušati za svoje nofce!

#100:   Re: Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: predstavljeni headlineri electro stagea + program Autor:  garrincha077 Postano:
Jel se plaća UFO štogod? Zanimaju ne opća i elemental.

#101:    Autor:  Mother Earth Postano:
Pa pročitaj uvodni post, sve ti piše. Ja sam jedna od onih koja se svake godine veseLi UFO-u i svakako ću vas i ove godine doći podržati, unatoč cijeni. Smile

#102:    Autor:  garrincha077 Postano:
garrincha077 je napisao/la:
Jel se plaća UFO štogod? Zanimaju ne opća i elemental.
me*

#103:    Autor:  exHOP3on Postano:
stella, ne laj, ove godine nisu Majke TBF i Let 3 i šta ja znam kaki bendovi, čak su i demo bendovi bolji, većina ni nisu demo nego underground što znači da imaju i kvalitetnije nastupe, dakle neusporediv je UFO od prije par godina i ovaj, i el znaš ono pravilo ''što je besplatno manje se cijeni'', dakle da ove godine dođeš poslušala bi bendove a ne sam bila u prolazu...

#104:    Autor:  garrincha077 Postano:
Isprike sto vas zajebavam, al ja ovdje nisam naso cifru. Smile http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=26078

#105:    Autor:  garrincha077 Postano:
80 kn?
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: Glazbena kulminacija uz Behemoth - [Galerija 031] Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 6, [7], 8 ... 16, 17, 18  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 7 / 18.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::