#98:
Autor:
Stella1989
Postano:
16.06.2010. 13:20
...podržavatelji scene...
|
De, pa što ako je nekome 80 kn puno za izvojiti ili nema sad novaca pa da može vamo 80, tamo 80? Tu ne stoji ona fraza: "Zar ti je teško izdvojiti toliko i otliko za bend/event koji toliko voliš?" Eo recimo ja ću malo teže izdovojiti novac i za onaj bend/koncert koji stvarno jako volim, ako tad nisam pri novcu i onda se trudim učiniti najpametniji korak i taj isti novac koji bih dala za neki koncert - uložiti tamo gdje mi je stvarno potrebnije.
Na UFO-u su većinom samo demo bendovi i sl. Netko živi za UFO, nekome je on samo usputna stanica - nemaju svi iste želje, kao ni interese...mislim da je ove godine u pitanju to što ulaznica za UFO plaća, dok se prethodnih godina nije naplaćivala
Ja sam, recimo, na UFO-u bila prije koju godinu, onako usput. Nije da sam ono jedva čekala dan kad će započeti UFO, kao neki. Može se čuti (i) dobrih bendova i ovo je dobra manifestacija za bendove koji se pokušavaju i žele probiti na sceni. No, mislim da one koji imaju drugačije miljšenje od vašega, također treba poštovati i ne omalovažavati. Jer, vama možda nije problem dati 80 kn i ili više, dok ima ljudi kojima su neke stvari bitnije u životu od koncerata. Time ne omalovažavam održavanje koncerata, već želim naglasiti kako se ljudi najprije moraju pobrinuti za neke stvari koje su im prioritet u životu, a ovakve stvari su na drugom mjestu.
Pozz
|