Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Studenti medicine ECTS bod plaćat će 924 kune
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
3
,
4
,
5
,
6
,
[7]
:| |:
#91:
Autor:
domba57
Postano:
19.05.2010. 14:12
mraf
je napisao/la:
domba57
je napisao/la :
mraf
je napisao/la:
domba57
je napisao/la :
Studiram u zgu i zgu ovo postoji već jako dugo, tko nema para da plati neka se prihvati knjige i neka zagrije stolac i neće ništa platiti.
ma gdje ti to studiraš? za medicinu znam da nije tako...doduše znam i da se na nekim fakultetima plaća nešto simbolično, ali sigurno ne 900 i nešto kuna za JEDAN ECTS bod!
geodeziju, kao što rekoh učite ljudi pa nećete ništa plaćat, što se toliko bunite
i koliko plaćaš 1 bod? ako nije tajna..
nije nikakva tajna, kod nas imaš neki program koji ti kaže koliko moraš plaćat a uzimaju ti se prosjek i koliko ects bodova upisuješ, kod nas nema točno koliko 1ects vrijedi. ja sam platio 7 ects, prosjek 3 oko 1500kn
#92:
Autor:
mraf
Postano:
19.05.2010. 14:17
domba57
je napisao/la :
mraf
je napisao/la:
domba57
je napisao/la :
mraf
je napisao/la:
domba57
je napisao/la :
Studiram u zgu i zgu ovo postoji već jako dugo, tko nema para da plati neka se prihvati knjige i neka zagrije stolac i neće ništa platiti.
ma gdje ti to studiraš? za medicinu znam da nije tako...doduše znam i da se na nekim fakultetima plaća nešto simbolično, ali sigurno ne 900 i nešto kuna za JEDAN ECTS bod!
geodeziju, kao što rekoh učite ljudi pa nećete ništa plaćat, što se toliko bunite
i koliko plaćaš 1 bod? ako nije tajna..
nije nikakva tajna, kod nas imaš neki program koji ti kaže koliko moraš plaćat a uzimaju ti se prosjek i koliko ects bodova upisuješ, kod nas nema točno koliko 1ects vrijedi. ja sam platio 7 ects, prosjek 3 oko 1500kn
evo recimo da uzmem sebe za primjer, da nekim slučajem prenesem 7 bodova, imam prosjek 5, platila bi 6468 kn...dakle ne možeš uspoređivat... ne kažem ja da se neko plaćanje ne treba uvest ako baš moraju (a ne moraju) ali ovo je čista i očita pljačka...
#93:
Autor:
yoyocro
Postano:
19.05.2010. 19:21
prije se uopće nisu mogli prenositi bodovi i ipak su ljudi diplomirali. sad kad smo se navikli na to da možemo prenositi bodove, svima je problem platiti to. nije mi to uopće jasno.
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Studenti medicine ECTS bod plaćat će 924 kune
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
3