Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Gost priča::Skitam i pišem » Zagreb - Houston - Bagdad - pustinja Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6], 7  Sljedeća  :| |:

#76:   Re: Zagreb - Houston - Bagdad - pustinja Autor:  pustinjska zmija Postano:
...obicno me ne dira previse americanski patriotizam, heroizam, tople ljudske ratne price i ostalo, al ovo mi je bas onako...nekako... Confused

"John Gebhardt's wife, Mindy, said that this little girl's entire family was executed. The insurgents intended to execute the little girl also, and shot her in the head...but they failed to kill her. She was cared for in John's hospital and is healing up, but continues to cry and moan. The nurses said John is the only one who seems to calm her down, so John has spent the last four nights holding her while they both slept in that chair. The girl is coming along with her healing."

#77:   Re: Zagreb - Houston - Bagdad - pustinja Autor:  pustinjska zmija Postano:

#78:    Autor:  Poppy Postano:
pustinjska zmija je napisao/la:
...obicno me ne dira previse americanski patriotizam, heroizam, tople ljudske ratne price i ostalo, al ovo mi je bas onako...nekako... Confused

"John Gebhardt's wife, Mindy, said that this little girl's entire family was executed. The insurgents intended to execute the little girl also, and shot her in the head...but they failed to kill her. She was cared for in John's hospital and is healing up, but continues to cry and moan. The nurses said John is the only one who seems to calm her down, so John has spent the last four nights holding her while they both slept in that chair. The girl is coming along with her healing."

rat ti je to... Sad

#79:    Autor:  roca Postano:
you go girl !!!
na neki ti način zavidim na svemu što doživljavaš i kroz što prolaziš. Svaka je životna promjena dobra, a kad se vratiš u slavnoski glib, budeš se oporavila.

#80:    Autor:  anakonda Postano:
...eh, eto prosla i godina zderanja pijeska...

#81:    Autor:  anakonda Postano:
...384 dana....i gotovo...vratila se mala...prekjucer zavrsila.....tko bi rekao da ce povratak u civiliyaciju biti tako cudan....kao da ucim ponovno hodati.... Confused

#82:    Autor:  Monstrum Postano:
welcome back Smile

#83:    Autor:  anakonda Postano:
....eh, eo fala...

#84:    Autor:  Poppy Postano:
šta gotovo?!! ma proletilo je! Very Happy

#85:    Autor:  heart3 Postano:
Poppy je napisao/la:
šta gotovo?!! ma proletilo je! Very Happy

Moš mislit što je Anakondi proletilo... Very Happy
Ili?

#86:    Autor:  MacaPapucharica Postano:
anakonda je napisao/la :
...384 dana....i gotovo...vratila se mala...prekjucer zavrsila.....tko bi rekao da ce povratak u civiliyaciju biti tako cudan....kao da ucim ponovno hodati.... Confused

nek si ti živa i zdrava...
hodanje će doći samo po sebi... Smile

#87:    Autor:  anakonda Postano:
...pa da je bas i proletilo - i nije, al neka...kako god bilo, ostalo je iza mene sad....trava lijepo mirisi, sunce grije normalnom toplinom, pticice pjevaju, a ja sjedim u vlastitom dvoristu i pijem kavu...i ne moram razmisljati o tome kako cu odraditi dan...samo, ipak je cudno....pitam se...

#88:    Autor:  debeli Postano:
dobro dosla u rvacku zmijo Razz

#89:    Autor:  anakonda Postano:
...bolje te nasla, uvazeni Smile....

#90:   Re: Zagreb - Houston - Bagdad - pustinja Autor:  pumpkin Postano:
Uvijek je čudno kad se vratiš, kad sve izgleda manje i ofucanije i drugačije nego što ti je ostalo u sjećanju, ali brzo se opet naviknemo. Lijepo je vratiti se kući.
Osijek031.com » Gost priča::Skitam i pišem » Zagreb - Houston - Bagdad - pustinja Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, [6], 7  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 6 / 7.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::