#77:
Autor:
MegaSmrT
Postano:
28.03.2011. 15:24
Od tolko sranja u ovoj vukojebini, vi se opterećujete brenom?! Boli me ona stvar ko pjeva u dvorani, nek pjeva i Bora Đorđević ako hoće. Ako mi se ne sluša, ne ću ići i točka. Pjevaju i naše "zvjezdice" preko granice.
...hahahaha govor mržnje...a ja jadan komentirao povijesnu istinu...izgleda da je svima drugima krivo što im sisata četnikuša nije došla drmusati pa da jadni se opuste uz "igranje" i pjesmu...za mirovinu sam premlad, a što se tiče privilegija evo jedna domaća stara: "iz tvojih usta u Božje uši"...i neka, nema ona što tražiti u Osijeku kao ni ostali njihovi...i jadan si ga ti kada moje pravo na govor, da sam Hrvat, smatraš govorom mržnje...
|
A ti... pa nije ti se ćaća borio da bi sad ti krojio ko smije pjevati ko ne smije pjevati. Dapače, borio se da izađe iz takvog sistema i za demokraciju. A ovo što ti pričaš nije demokracija. Zato, stani na loptu, razmisli što radiš i olabavi. Osobno ne slušam cajke i želudac mi se okrene kad ih čujem, ali... živimo u društvu koje je sačinjeno od pojedinaca koji imaju pravo na svoju kulturu, vjeru, izražavanje i na kraju krajeva glazbeni ukus, da ne pričam o političkom mišljenju i opredjeljenju, pa s toga treba biti tolerantan prema drugima bez obzira jeli se tebi nešto sviđa ili ne.
|