#87:
Autor:
Mrkonjić
Postano:
30.09.2010. 0:03
Mrkonjiću, molim te navedi neke projekte koje si vodio, a da se tiću kulturne scene...
I dajte ljudima ono što traže, papire, tj cijene i troškove OLJMa, kao i točan iznos novaca koje posjedujete i donatora, jer studenti to imaju pravo znati. Novac studentskog zbora je studentski novac...
Btw poznamo se, i ne sjećam se da sam te ikada igdje vidio da si nešto organizirao, razuvjeri me...
I koliko se sjećam, sjećam te se kao metalca/rockera. Pa kako te nije sram dovesti Bulića onda...
|
Evo ti zadnji projekt u kojem sam bio u organizacijskom odboru - DIONIZIJEV FESTIVAL
Festival na kojemu je gostovalo 13 dramskih akademija (sve hrvatske i iz Europe)
Onako, najdalji na kojem sam bio jedan od voditelja radionica (najmlađi) je bio u Engleskoj, sponzoriran od British Councila.
Zadnji lokalni je bio ChangeAJ! na kojemu sam sudjelovao kao koordinator video segmenta...
Nadam se da ti je ovo dovoljno projekata. Inače, bavim se ne-vladinim radom već 9 godina u nevladinoj, neprofitnoj udruzi "CnC" gdje sam (vid' vraga!) koordinator alterKAZa (alternativnog KAZALIŠTA).
Ne dovodim ja, nego mi... On je jedan izvođač za jedan ukus publike. Pričao sam s ljudima i rekli su da će pokazati troškove javnosti. Dakle, imat će se uvid u potrošen novac. To je novac koji SZ može koristiti za projekte studenata. On se ne dijeli okolo. On može biti potrošen na projekte i svaki trošak mora biti prethodno opravdan i, najbitnije, usvojen od strane skupštine SZ-a.
Vraćam se na nebrojeno puta ponovljen komentar MATE BULIĆ. To, istina, nije glazba po mom ukusu. Međutim ne pita se ovdje moj ukus, nego se gleda što širi spektar interesa. Ponavljam nisu jedini izvođači Mate Bulić i Jelena Rozga. Sutra (skoro danas) možete slušati emisiju "Br'tva glave" u kojoj ćemo gostovati moj kolega i ja. U emisiji ćemo reći sav program i od petka/subote cijeli će program biti potvrđen i dostupan.
Srdačan pozdrav!
P.S. Komentar za festival od 50.000,00 KN - porez ti je za većinu stvari 23% pa računajte da nam je na sve ošlo oko 30.000,00 KN samo poreza. A da ne pričamo o mogućnostima izvođenja - razglas, stage, rasvjeta, WC-i, ZAMP, dozvole... Dakle, kolege... Iskreno, ne bih više na ovaj način komunicirao. Ako imate komentare, upućene direktno meni - molim vas, šaljite na mail: [email protected] i ja ću se zbilja potruditi odgovoriti na sve.
P.P.S. Iskreno ne poznam niti jednog Zlog pudinga, ali ako bi se predstavio možda bi i znao s kim pričam. Nadalje, nisi me vidio u tim vodama... Studiram na Umjetničkoj akademiji... Često sudjelujem u kulturnim manifestacijama. Šta da ti kažem? ... Gledaj bolje!
|