#77:
Autor:
mandra
Postano:
15.03.2010. 9:42
ma kakva voda do grla.....osobni rat.....vašem velikom sindikalnom VOĐI bitno je otjerati Komaka jer smatra da ga je on i doveo pa ga mora i otjerati....a ako pri tom propadne firma njemu nije stalo.....prelit će voda čašu kad sve ode u stečaj.....onda ćete htjeti prava koja su vam se nudila ali ih nitko više neće nuditi....i kakve su to gluposti s dovođenjem djece i žena i poslikavanjem.....Big Brother......pa ne bih ja svoju djecu uvlačila u te ratove...nikad....jadno je to....i javnost to ne zanima....odnosno zanima dok je spektakl.....da se tamo netko ?????? kad su prosvjedovali seljaci i kad je bila tzv seljačka buna, javnost su više zanimale grudi Carle Bruni, žene francuskog predsjednika, koja se pojavila u haljini bez grudnjaka......toliko o javnosti i njenoj suosjećajnosti......neće vam javnost hraniti djecu.....a bome neće ni stajanje na kapiji i sprječavanje da se radi i prodaje pivo od kojeg živite
|
e pa vidiš,moj jedan roditelj jako,jako dugo radi u toj firmi pa sljedom toga i znam niz okolnosti u toj firmi iako nas djecu nikad nije željela opterečivati svojim poslom ali djeca to osjete,osjetimo kad nešto nije u redu isto kao što i ona zna kad se samnom nešto dogadja.i uvijek je imala razumjevanja za nas i pružala nam podršku i pomoć i sad ja njoj pružam podršku. ionako je na toj vašoj listi otkaza,pod stresom je godinama pa se pitam jel joj to treba,možda iz jednog sebičnog razloga mislim da joj to ne treba jer ju ja još u životu trebam i to normalnu a ne prolupalu zbog pivovare. i da pružam joj podršku ma šta god vi mislili o tome,jer to je očito malo previše za vaše glavice za razumjeti , vas ionako možda više zanimaju nečije grudi a to dovoljno govori o vama. i da ,ako treba ja ću hraniti nju kao što je ona mene godinama i to pošteno zarađenom plaćom !
|