#63:
Autor:
Besmrtnik_Turms
Postano:
24.05.2013. 0:36
TI, niti skupljači potpisa sa štandova, niti bilo koji lizač oltara nemaju oduzimati pravo da netko sklopi zakonsku bračnu zajednicu te da uživa prava i obveze iz zakonski definirane bračne zajednice. Jednostavno, RH je definirana ustavom kao sekularna država. A ovo je direktno rušenje Ustava RH od strane RKC i hard core dijela sljedbenika iste.
Sutra će druga skupina skupljati potpise da se RKC ukine, i da se crkveni brakovi proglase ništavnim. I što ćeš onda? Živi i pusti druge da žive. Zloupotrebljavate instituciju referenduma, manipulirate ljudima. Tako isto, kako je znanstveno dokazano da je crvena kosa mutacija, može netko zabraniti brak između dvoje crvenokosih. Jer crvena kosa nije izvorno i prirodno, već mutacija. Isto tako može netko zabraniti da dvije albino osobe budu u braku. Jer je albino isto jedna od mutacija.
Svatko može imati svoje mišljenje, ali na osnovu mišljenja jedne grupacije, ne smije se ukidati pravo druge grupacije. Ako to nisi u stanju shvatiti, što ću ti ja. Nisam niti psiholog, niti socijalni radnik.
|
Opetovano.
1. Pokušaj u sljedećim postovima ne vrijeđati s lizačima oltara i sl., kao što ni u mojim postovima nigdje ne možeš pronaći "pederčina" i sl., to je valjda osnovna kultura dijaloga, pokušaj barem.
2. Potegao si ta pitanja, odgovorio sam ti i onda si ih šutke zaobišao. Opetovano, srolaj gore, vidi i odgovori vezano uz proračun kao i nasilje na nad volonterima, ako nemaš što dodati na to, tako onda reci, a ne izbjegavat pitanja na koja ne znaš što bi piskarao.
3. Nitko ne ruši Ustav RH, ako se ne varam referendumsko pitanje je “Jeste li za to da se u Ustav RH unese odredba po kojoj je brak životna zajednica žene i muškarca?”, riječ je promjeni, dopuni i unošenju. Pitanje je konstruktivno, a ne destruktivno. Kao što sam i gore napisao, je li se i 1991. ukinulo prava onima 5% - nije - zašto - jer je to demokracija. E sad, ako je u vijeću 13 budala, a nas dva jedina pametna, 11 je više od 2 i naš pametan prijedlog pada u vodu nasprem njihovog. Tu se onda otvara drugo pitanje konkretno demokracije itd.
Da se vratim na temu, tako je i u ovome referendumu. Referendum je proveden po zakonima RH, da nije odgovorne institucije bi zaustavile takav proces. Ono što je u ovoj priči protuzakonito začuđujuće, odvratno i neshavtljivo jest val nasilja homoistomišljenika - i još gore prihvaćanje nasilja i mržnje od te skupine.
Ako se počnu skupljati potpisi od te druge strane - necu ucinit apsolutno nista. Ako me zamole na ulici da potpisem, odbit cu to jer sam protiv toga i to je to. Ili ti smatraš da bih trebao tući i paliti po gradu?
Nigdje nema manipulacije ljudima na referendumu, dapače, situacija je suprotna. Kao i na mnogim primjerima kad su u pitanju homoseksualci provodi se manipulacija manjine nad većinom. Konkretno, ako se javna osoba odluci podržati akciju, nju se osobno napada, oduzimaju joj se reklamni ugovori itd. Riječ je naravno o Blanki. To je poruka ostalima da im je bolje da tako ne misle i da se moraju složiti s manjinom inače slijedi kazna, linč, prozivanje, ponižavanje, još kad bi mogli javnu lomaču bilo bi vam idealno, zar ne.
Što želiš reci s mutacijom i crvenokosima, da to nije prirodno kao i što je stav da homoseksualnost nije prirodna? pa ti si prejak! isto tako ako netko ima 6. prste na nogama! Slažem se s tobom tu da tako netko može tražiti prava redom, mislim da i dijelom zbog toga i je taj referendum, danas homoseksualci, a sutra stranka pedofila (Nizozemska) jer je dokazano da su djeca seksualna bića (s tim ste već počeli u 4. modulu zdrv. odgoja)
|