#61:
Autor:
W.M. Felt
Postano:
05.01.2012. 14:22
Kakva bi to studija bila? Tko bi to napisao? Što su polazišta takve studije, što parametri koji se proučavaju? To ne zna, ili ne kaže Paul.
Ne znamo ni zašto takvu studiju nisu napravili protivnici EU, angažirajući priznate autore. Eto prijedloga, kada se dogodi slijedeći skup uskoro nepostojeće stranke Hsp, umjesto da su ljudi tuku, neka pokušaju napraviti studiju. Valjda ima netko pismen.
Pa daj piši onda nešto. Nisi se valjda iscrpio u ovih par rečenica? Važno je pisati, argumentirano, možda ti razuvjeriš ljude koji će glasati za.
Inače, prelijevanje novaca poreznih obveznika u banke. Youtube konstrukcija, iz kakvog jeftinog dokumentarca. To jest spašavanje banaka. Ali novci su se već prelili, i to u džepove grčkih i portugalskih lijenčina, parazita proračuna, neradnika i nazovi kako ih hoćeš - službenika uprave, lažnih invalida, konzumenata 14. plaće, božićnice i regresa, članova kojekakvih povjerenstava, itd. Novac se prelio, potrošen je. Grčka ga je posudila da ga potroši u javnom sektoru, baš kao i Hrvatska. Grijeh je banaka što su posudile, to je zapravo jedini problem. Inače, zbog toga ćemo mi imati problema s posuđivanjem novaca, jer su se banke uozbiljile. Pa ćemo zbog toga rezati proračun za 9 milijardi. Pa ćemo rezati baš ono što Grci nisu. Ili ćemo nastaviti po Hdz modelu - daj marvi lovu i ne pitaj za sutra.
Demantiraju te prijeri mnogih malih zemalja. Što bi to Česima, Slovacima, da nisu propali? Ostavi se floskula - države napreduju ili propadaju, ali to ovisi o njima, ne o EU.
Uništit će brodogradnju? Nisi li se i sam nasmijao kad si ovo pisao? Što se tu ima uništiti? Proizvodnja brodova s unaprijed sigurnim gubitkom? Hrvat je to već uništio, ne brini se ti za EU. Doduše, zaista, EU traži da država prestane financirati te rupe bez dna. I ja to tražim. Novcima bačenim u brodogradnju mogli smo svašta.
Kakve to Hrvatska može ugovore sklopiti? S kim? Što to Hrvatska prodaje? Ostavi se floskula. Kakva Švicarska, kakve bedastoće.
Svašta. Čovjek se pita, kojim je obiteljima bolje, onima u EU, koje su se uniformirali (iako ne znam što uopće hoćeš reći), ili ovim pravim, hrvatskim, tradicionalnim obiteljima, koje oru dva jutra zemlje, šutaju pedere, mrze Srbe, Balije, Židove i crnce, kradu i klanjaju se Bogu. Prokleta EU, uništit će hrvatsku obitelj!
Ti si u ozbiljnom sukobu s realnošću. Kakvi useljenici na hrvatske otoke? Gdje si ti vidio te ljude? Pa mi upravo molimo Boga i strance da netko dođe i kupi kuću. Koji identitet otoka? Kojeg otoka? Što smo mi to u stanju napraviti na otocima, pa da nam "pijanci i narkomani" iz svijeta smetaju, kako to kaže baba Župan-Rusković.
Piranski zaljev? Pa nije li baš iz EU došao pritisak na Sloveniju da nas ne blokira zbog tog zaljeva? Nisu li 100 puta ponovili da se problem mora rješiti dogovorom između dvije države?
Znaš li ti za ilegalno financiranje? Zašto ga ne prijaviš? Koje su to grupe financirane ilegalno i čime se bave? Na kojem si ti planetu, čovječe Božji.
|