#68:
Autor:
Catharine
Postano:
31.08.2011. 0:37
~ Bila danas, vidjela tko je vlasnik i odmah mi se zgadilo mjesto. Al na stranu to, uređenje na fotografiji idejnog projekta izgleda puno ljepše nego uživo. Što se tiče stolica i ostalih stvari, ništa što već nije viđeno.
Što se tiče ILLY kave o kojoj sam već pisala da je najbolja, ali je kao i svaku drugu treba znati napraviti, mogu samo zaključiti da je ne znaju napraviti i da ne dobijete količinu kave koju biste trebali dobiti (konkretno sam dobila pola one mini šalice kao kavu s mlijekom - na moru će vas pitati veliku ili malu, al' ni za malu količinu nikad nećete dobiti ovako minijaturnu količinu). Moj je frend naručio produženu sa šlagom i dobio je hladnu kavu, šalica je bila onak jedva mlaka! A konobar? Vrhunac ljubaznosti - ne očekujem ništa posebno, al brate, ne moraš mi bacati kavu na stol pa nisam neki pas kojem baciš kost, prema svom se psu odnosim s više ljubaznosti i poštovanja. E da, glazba - extra tiho svirao otvoreni radio. Nox je na zahvalnom mjestu odvojen i zavučen od ostalih kafića, al nažalost nema zraka nit najmanje i ona sparina ubija. Toliko od mene, ostalo zaključite sami... Mene ovo mjesto više neće vidjeti to je i više nego 200% sigurno.
|