#74:
Autor:
KillaBEEZ
Postano:
24.12.2010. 3:49
Dogovarao sam s ekipom gdje ćemo ove godine proslaviti Novu i odlučio sam se za vas kao i ostatak ekipe. Neki su htjeli VIP karte, neki nisu. Tako da smo odlučili da svi uzmemo obične. Nemam ništa protiv boljih uvjeta za VIP goste, jer koliko para toliko muzike
Možda su ulaznice za VIP goste trebale biti mnogo skuplje, ali im osigurati još luksuznije uvjete.
Ali imam protiv, da se onima koji su kupili "obične" ulaznice ne osiguraju osnovni uvjeti a to je mjesto za sjesti. Osobno ne planiram baš sjediti ali znam da je to djevojkama problem, kao što ste i sami naveli.
Problem se treba riješiti a ne njime praviti razliku između gostiju.
Stavite neke klupice ili hrpu plastičnih stolica da se skakutave, nježne djevojačke nogice nakratko odmore inače ćemo mi dečki nadrljati
Šalu na stranu, mislim da u protivno postoji mogućnost da poveći broj ljudi ranije ode doma.
Želim napomenuti da sam prošle godine bio na proslavi Nove u Essekeru (pod Vašom organizacijom) i da sam bio ugodno iznenađen. Ničega nije nedostajalo, dapače, bilo je i iznad očekivanja. Atmosfera, ambijent, glazba, usluga , sve je bilo za pohvalu. Upravo zato opet idem za Vašom organizacijom i nadam se opet dobrom provodu.
|