Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Festival SAFT završio s inspekcijom i policijom! Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, [5]  :| |:

#61:    Autor:  zla_tratinčica Postano:
justice je napisao/la :
he he,kakav kretenizam pa to je za ne povjerovati...
da koncerti,partyi i takva vrsta zabave počinje u 8,9 sati,pa dječije matineje u Vegi ranih 90-ih nisu tada počinjale a kamoli sada.
tko će normalan otići po ljeti (a i po zimi) tako rano vanka,pa nemoš se pošteno ni otrovati.

potpisujem i nadodajem još da nevjerujem kolko debila ima ovdje na forumu. neću argumentirati. kao j**eni babe i djedovi, dao bog da ne imali gdje izaći nikad više i da vam bile cajke svugdje i oni čobanizmi od dana piva sa tamburicama.

#62:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Malo da pokažem kako u Europi ljudima nije problem doći popodne na svirku, no u Europi ljudi na festivale idu zbog svirki...

16:00 sati
http://www.youtube.com/watch?v=14PwIKlXcbI

17:15 sati
http://www.youtube.com/watch?v=uJc7ZKAdSP0

Inače, kod oba benda dan je bio nedjelja...

#63:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Evo da ne bude da su svi na main stageu, evo druga dva stagea...

18:45
http://www.youtube.com/watch?v=3Vi9wPOIDgw

Zanimljivo, da main stageu je program bio gotov u 1, na ostalima je jednom ošlo i do 3, ali to je festival koji se održava na stazi formule 1, znači van grad, i svejedno, nije do ranih jutarnjih sati...

http://www.rock-am-ring.com/spielplan

#64:    Autor:  avantgarde Postano:
Ma izvrsno!

Ali pogledaj 150 km istocno gdje se nalazi jedan od najboljih europskih festivala. I znas sto, traje do 8 u jutro. Wink

A najbolje je kad svane.

Kraj u 1 mi zvuci kao da imam 6-7 banki i idem petkom na plesnjak u Royal. Dajte ljudi, molim vas. Ili festivalit kako Bog zapovjeda ili nista. A ovi kojima smeta, nek se vrate u selo iz kojeg su dosli. Zivjeli!

#65:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Electro stageovi u šatorima večinom traju toliko, i protiv toga nemam apsolutno ništa...mislim na svirke, na rock stageove...ionako su na UFOu npr poslije 1 većina ljudi odlazila...

#66:    Autor:  maniche Postano:
avantgarde je napisao/la :
Ma izvrsno!

Ali pogledaj 150 km istocno gdje se nalazi jedan od najboljih europskih festivala. I znas sto, traje do 8 u jutro. Wink

A najbolje je kad svane.

Kraj u 1 mi zvuci kao da imam 6-7 banki i idem petkom na plesnjak u Royal. Dajte ljudi, molim vas. Ili festivalit kako Bog zapovjeda ili nista. A ovi kojima smeta, nek se vrate u selo iz kojeg su dosli. Zivjeli!

koji si ti šaban majko mila..
znači ta buka smeta samo nekim seljacima ili luđacima?
sigurno ne ljudima koji ujutro rade i žele svoj mir?
pa u pola radnog tjedna se odvijao taj festival...
ajde šabane idi radi.

#67:    Autor:  avantgarde Postano:
Šabani ti se šetaju po kuci, seljo seljavi.

Radim ja, radim, a to se tebe ne tice. Wink Radim u privatnoj firmi i vjerojatno zarađujem plaću tebi ili nekom slicnom drkađiji iz javnog sektora.
Ovaj grad je apsolutno poseljacio. Ti si zivi primjer.

Bez ponude, sve zatvoreno iza 23:00, otuzna lica gdje god se okrenes, prepun nekih padavicara koji kao neki kurac rade, a svi u mirovinama, te cijeli Isusov dan vise po birtijama i kladionicama te samo nesto seru sebi u bradu. Stvarno svasta.
Sad se neki kurac pjenite i zelite ugasit i protjerat i ono malo sto grad donekle, izdaleka cini zivljim.
Ovako, bas k'o neko seoce, sve mrtvo iza 23:00. Cekam samo da me na ulici pozdravljaju sa hvaljen Isus. osijek031.com smile

Mene boli džon gdje ti radis i kakav mir zelis, ok?
Odi lijepo preseli se u Čepin, Višnjevac ili neko drugo prigradsko naselje, uzgajaj kokoši i bravce i nek ti ptičice cvrkuću do mile volje. Sta radis u gradu ako ti smeta buka?

#68:    Autor:  daisy girl Postano:
maniche je napisao/la:
Ma izvrsno!

A najbolje je kad svane.

koji si ti šaban majko mila..
znači ta buka smeta samo nekim seljacima ili luđacima?
sigurno ne ljudima koji ujutro rade i žele svoj mir?
pa u pola radnog tjedna se odvijao taj festival...
ajde šabane idi radi.

CHILL OUT MAN !!!

#69:    Autor:  daisy girl Postano:
zla_tratinčica je napisao/la:
justice je napisao/la :
da koncerti,partyi i takva vrsta zabave počinje u 8,9 sati,pa dječije matineje u Vegi ranih 90-ih nisu tada počinjale a kamoli sada.
tko će normalan otići po ljeti (a i po zimi) tako rano vanka,pa nemoš se pošteno ni otrovati.

potpisujem i nadodajem još da nevjerujem kolko debila ima ovdje na forumu. neću argumentirati. kao j**eni babe i djedovi, dao bog da ne imali gdje izaći nikad više i da vam bile cajke svugdje i oni čobanizmi od dana piva sa tamburicama.

SVAKA ČAST!!! POTPISUJEM

#70:    Autor:  maniche Postano:
Šabani ti se šetaju po kuci, seljo seljavi.

Radim ja, radim, a to se tebe ne tice. Wink Radim u privatnoj firmi i vjerojatno zarađujem plaću tebi ili nekom slicnom drkađiji iz javnog sektora.
Ovaj grad je apsolutno poseljacio. Ti si zivi primjer.

Bez ponude, sve zatvoreno iza 23:00, otuzna lica gdje god se okrenes, prepun nekih padavicara koji kao neki kurac rade, a svi u mirovinama, te cijeli Isusov dan vise po birtijama i kladionicama te samo nesto seru sebi u bradu. Stvarno svasta.
Sad se neki kurac pjenite i zelite ugasit i protjerat i ono malo sto grad donekle, izdaleka cini zivljim.
Ovako, bas k'o neko seoce, sve mrtvo iza 23:00. Cekam samo da me na ulici pozdravljaju sa hvaljen Isus. osijek031.com smile

Mene boli džon gdje ti radis i kakav mir zelis, ok?
Odi lijepo preseli se u Čepin, Višnjevac ili neko drugo prigradsko naselje, uzgajaj kokoši i bravce i nek ti ptičice cvrkuću do mile volje. Sta radis u gradu ako ti smeta buka?

ok, kao što si rekao na pp, različita su nam mišljenja i dobro.
ali pazi, za mene su največe seljačine, i to je dokazano na bezbroj primjera, upravo takvi poput tebe koji se isfuravaju na nešto.

Kao što je već nekoliko ljudi tu pozdravilo takvu odluku, pozdravljam ju i ja..lijepo sam rekao, vinekdom je to sve ok, ali tokom radnog tjedna ljudi imaju pravo na mir.
i stvarno ti je debilna spika, ja bih trebao ići u čepin ili negdje da imam svoj mir..pa meni zakon jamči kućni red iza 10 sati, da ne bi možda po ljeti držao zatvorene prozore zbog jebenih nolifera koji mogu u sred radnog tjedna đuskati do 5 ujutro?

hvatate se za europu a ne shvaćate da se festivali vani održavaju uglavnom van naselja, po hipodromima..ako i bude nešto unutar grada, onda je to jedan festival godišnje na kojem taj grad okrene milijune eura...

a ovdje je situacija da 5 stambenih naselja mora slušati i trpiti zabavu 200 ljudi, i to u sred radnog tjedna.

@a ti mala daj furaj, ne zanimaš me.

#71:    Autor:  dino_bno Postano:
zla_tratinčica je napisao/la:
justice je napisao/la :

Dani piva s tamburicama su najbolja zabava i dao bog ko sto ti kazes da bude po cijelom gradu Wink
Osijek031.com » Vijesti » Festival SAFT završio s inspekcijom i policijom! Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, [5]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 5 / 5.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::