Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: Glazbena kulminacija uz Behemoth - [Galerija 031] Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, [5], 6 ... 16, 17, 18  Sljedeća  :| |:

#61:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Ne mogu ništa iznositi prije pressice u četvrtak, sorry Wink.

#62:    Autor:  mengeskas Postano:
Jacksoni imaju jači rajder bekstejdža od Ignite.....vido svojim očima oba uživo. ipak su oni jevropa.

#63:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Istina, no nije neostvarivo Wink

eh, kada bi svatko imao rider kao NoMeansNo...

Osobno, najzahjtjevniji rideri koje sam vidio bili su od Karamelo Santo i Zdob Si Zdub ( mislim da sam ti bio i poslao njihov )...

#64:    Autor:  mengeskas Postano:
Evil Poodingh je napisao/la:

Osobno, najzahjtjevniji rideri koje sam vidio bili su od Karamelo Santo i Zdob Si Zdub ( mislim da sam ti bio i poslao njihov )...
ne sjećam se. znam samo da me se dojmilo kako su to uspješno u Koprivnici pokupovali im sve do u detalje. ne mogu reći da je to glupo, bolje bih rekao da sam se na neki način uplašio, i da sam se čudno osjećao. kao oni imaju to sve, a mi samo vruće zapjenjeno pivo iz bačve. najzanimljivije su specijalno pivo, viski, ovo- ono, a dečki pili samo vodu i to običnu janu.

#65:    Autor:  besprizorni Postano:
drago mi je da UFO konačno počinje napredovati i jako sam sretan da nema TBF, LET 3 i ostalih stoputviđenih bendova. Elvis Jackson je pun pogodak, a vjerujem i Behemoth za metalce. prst gore i vidimo se tamo!

#66:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
mengeskas je napisao/la :
Evil Poodingh je napisao/la:

ne sjećam se. znam samo da me se dojmilo kako su to uspješno u Koprivnici pokupovali im sve do u detalje. ne mogu reći da je to glupo, bolje bih rekao da sam se na neki način uplašio, i da sam se čudno osjećao. kao oni imaju to sve, a mi samo vruće zapjenjeno pivo iz bačve. najzanimljivije su specijalno pivo, viski, ovo- ono, a dečki pili samo vodu i to običnu janu.

pa zanimljivo je da to sa ridera inače koriste tek svaku 10tu svirku otprilike...ali bitno da je sve na popisu...

#67:   Re: Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: Headlineri + program Autor:  zeros Postano:
[10.06.2010. 13:10] Ažurirano: Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: Headlineri + program

#68:    Autor:  maddox_rumble Postano:
svidjaju mi se i headlineri a i cijena Wink

#69:    Autor:  nake_rado Postano:
ajme ajme ajme. Svaka čast svim organizatorima i onima koji se tako osjecaju Smile napokon nakon par godina da ce bit prejebeno, jedva čekam. Vidimo se osijek031.com smile

#70:    Autor:  exHOP3on Postano:
odlično, svaka čast, ma ne znam kak da vas pohvalim, napokon UFO postaje UFO
50kn za jedan dan je odlično, ak dođem samo u subotu isplati mi se za to što ću vidjeti i čuti
80kn 3dnevna, bolje od očekivanog
VIDIMO SE osijek031.com smile

#71:    Autor:  b0nez Postano:
bagatela

#72:    Autor:  Zivi Postano:
Pero Deformero Very Happy znaci bit ce i turbo folka Very Happy

#73:   Re: Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: Headlineri + program Autor:  hidin Postano:
Ovo svaka čast. Ufo je napokon nešto ozbiljnije.
Cijena je bagatela sam takva.

#74:    Autor:  Zivi Postano:
sve super , jedino mi vrijeme održavanja manifestacije neodgovara pa cu nazalost propustit :/

#75:    Autor:  Mother Earth Postano:
Bravo organizatori, cijena dobra, jedva čekam!!!
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Urban Fest Osijek uz Osječko 2010. [UFO]: Glazbena kulminacija uz Behemoth - [Galerija 031] Idite na Prethodna  1, 2, 3, 4, [5], 6 ... 16, 17, 18  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 5 / 18.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::