#70:
Autor:
mr.hoax
Postano:
18.09.2008. 15:16
ja sam pusac, nisam bas za zabranu, a nisam ni protiv nje. ali necu se prepirati oko toga.
1. stvar netko je napisao da treba prestat subvencionirat proizvodnju duhana i zatvorit TDR. to je po meni izjava 2-godisnjaka. prijatelju moj, da si iz zg-a jos bi te i razumio, al u pola slavonije ti ides napisat da treba unistit seljaka totalno. pa duhan je kolko ja znam najprofitabilniji. zasto bi se to ukinilo? a i druga stvar, sta bi bilo sa radnicima TDR-a oni nek zive od zraka. neznam tocno kolko ih ima ali vjerujem da ima dosta. uostalom, TDR je zlatna koka toga se drzava nikad nece odreci. 2.stvar. kafici za pusace i nepusace. pa to nemoze bit da dube na glavi. 1. situacija svi bi htjeli bit pusacki kafici, jer znaju da ce imat zaradu vecu.
2. situacija, ako pusacki kafici moraju nesta placat zato sto su pusacki. tj. davat pare drzavi koja bi subvencionirala nepusacke onda bi opet svi htjeli bit nepusacki, jer se manje mora krecit, osvjezavat itd. tako da tu po meni nema neke pretjerane ravnoteze. pusenje ostecuje zdravlje i to je istina. teze dises, nemas kondicije, zivcan si bez cigare. mozda i psiha igra veliku ulogu u tome. nisam strucnjak za to.
a onaj koji kaze da nemoze bez toga, stvarno ga nerazumijem. ja pusim zato sto mi je gust skuhat kavu i zapalit, zapalit poslje jela. naravno da se nije lako skinit s toga, ipak si ovisan, a ovisan sam i o internetu pa sta sad.
mislim da u hrvatskoj nije toliki problem dima cigarete, problem je ostalih plinova, automobili, tvornice, pesticidi, herbicidi, i ostale stvarcice. to se nemoze zabranit, moramo zivit s tim. neznam jeste kad udahnili nesto od navedenog, ja jesam neko spricivo je bilo, imao sam osjecaj kao da sam popusio cijelu TDR, a i vi to udisete, a nitko se nebuni protiv toga.
|