Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Društvo, život, lifestyle » Slavonke imaju sve manje guze! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4], 5  Sljedeća  :| |:

#46:    Autor:  Frost Postano:
Janis je napisao/la: Jedino sto jos nisam probala ovo s biciklom...

Probaj radit i mrtvo dizanje ili varijantu istog Wink

#47:    Autor:  Elena_Os Postano:
zlusch je napisao/la :
Elena_Os je napisao/la:
zlusch je napisao/la :
Elena_Os je napisao/la:
Naravno..sada je u trendu izgladnjivanje...koje mi nikada neće biti jasno...

Izgladnjivanje je jednostavnije od vježbanja i gibanja...

Dobro, je..brže daje rezultate...samo tijelo to pamti...kad-tad će naplata doći...naravno, ona će se naplatiti u zdravstvenom smislu..a onda su naje(bip)ale...

Ja sam ono gore ironizirao.... izgladnjivanje je budalaština na kvadrat. Kao da je teško smanjiti i/ili promijeniti prehranu i malo vježbati.

Ili jest?
Ne moraš naglašavati..svatko normalan je shvatio na što si mislio... Wink

Najjače su mi mlade majke koje odmah po izlazu iz rodilišta krenu na "dijetu" (čitaj izgladnjivanje)..nažalost, sve je više takvih...

#48:    Autor:  zlusch Postano:
Elena_Os je napisao/la:
Najjače su mi mlade majke koje odmah po izlazu iz rodilišta krenu na "dijetu" (čitaj izgladnjivanje)..nažalost, sve je više takvih...

Ako njih to veseli.....

Pozitivno je što se ljudi sve više brinu o svom izgledu, ali sredstva za postizanje tog cilja mi nekako škripe.

#49:    Autor:  Janis Postano:
Frost je napisao/la :

Probaj radit i mrtvo dizanje ili varijantu istog Wink

Opet ja seljo-beljo moram pitat... A sta je to? Embarassed

#50:    Autor:  cruiser Postano:
hm...moja baš i nije manja
malo je veća Very Happy

#51:    Autor:  padobranac Postano:
zlusch je napisao/la:
Elena_Os je napisao/la:
zlusch je napisao/la :
Elena_Os je napisao/la:
Naravno..sada je u trendu izgladnjivanje...koje mi nikada neće biti jasno...

Izgladnjivanje je jednostavnije od vježbanja i gibanja...

Dobro, je..brže daje rezultate...samo tijelo to pamti...kad-tad će naplata doći...naravno, ona će se naplatiti u zdravstvenom smislu..a onda su naje(bip)ale...

Ja sam ono gore ironizirao.... izgladnjivanje je budalaština na kvadrat. Kao da je teško smanjiti i/ili promijeniti prehranu i malo vježbati.

Ili jest?
nije, nego nema se kad..
kad bi vi decki malo preuzeli brigu oko neceg, mozda bi zene imale vise vremena za sebe..

#52:    Autor:  1step2far Postano:
cruiser je napisao/la :
hm...moja baš i nije manja
malo je veća Very Happy

Da, baš, tako i kod mene.

#53:    Autor:  Vlaja_ Postano:
zlusch je napisao/la :
.... a ti Vlaja_ dođi k sebi dok još imaš kome!

....a majke ti!

Što se tiče slavonskih curica izgledaju ko da ih je MTV dizajnirao, još ima par old-school riba, ali izgleda da je danas moderno biti mladolik i glup, ali s dobrim dupetom.

#54:    Autor:  ~indestructible~ Postano:
Kud to svijet ide...guze se smanjuju Crying or Very sad .
Najbolje su onako sočne guze i dobar strukić osijek031.com smile

#55:    Autor:  zlusch Postano:
~indestructible~ je napisao/la:
Kud to svijet ide...guze se smanjuju Crying or Very sad .
Najbolje su onako sočne guze i dobar strukić osijek031.com smile

Ja bih prije rekao - prćaste! Wink

#56:    Autor:  Frost Postano:
Ne samo guze - stanje je alarmantno u cjelini.

Kakav je to novi izgladnjelo-anoreksični izgled u trendu? Užas Sad

#57:    Autor:  1step2far Postano:
Frost je napisao/la :
Ne samo guze - stanje je alarmantno u cjelini.

Kakav je to novi izgladnjelo-anoreksični izgled u trendu? Užas Sad

Jedan si od rijetkih koji to kažu naglas. Konstantno nailazim na ljude koji mi govore da sam debela i sklona debljanju. Prosto više ne znaš što da budeš i kako da izgledaš jer je očito vanjski izgled postao presudan za sve aspekte života.

#58:    Autor:  MissTake Postano:
emmmm po kojem aspektu djelovanja si ti debela???

mene samo zanima tko je tako pametan? ono debela si? po čijem stručnom mišljenju, po kojim to svjetskim mjerama?
wtf?

#59:    Autor:  Frost Postano:
1step2far je napisao/la: Jedan si od rijetkih koji to kažu naglas. Konstantno nailazim na ljude koji mi govore da sam debela i sklona debljanju. Prosto više ne znaš što da budeš i kako da izgledaš jer je očito vanjski izgled postao presudan za sve aspekte života.

Ajde ti reci tim ljudima da im je Frost poručio da ne kenjaju. Ti si jedna od rijetkih koja je baš taman Wink

#60:   Re: Slavonke imaju sve manje guze! Autor:  1step2far Postano:
Očito negdje postoji standard prema kojem bi svi ljudi trebali imati određen obujam prsa, ramena, bokova, visinu i težinu. Bilo bi nam jako dosadno da smo svi lijepi i svaršeni, od obijesti bismo poludjeli. A tko kritizira druge nije ni sam zadovoljan sa svojim izgledom. Ne mete ispred svojih vrata.
I da, osvrt na "moju debljinu": početkom 6og mj. smo insomnia i ja bili vani, pijemo tamno laško, grickamo krekere i zezamo se da bi gazda naše birtije meni rekao: A Jelena, jel nisi pojela previše krekera? Ono, sklona si debljanju pa zato kažem...
Mislila sam si: WTF??? Ovakva sam već godinama. Dobro je da mene takve stvari ne diraju.
Osijek031.com » Društvo, život, lifestyle » Slavonke imaju sve manje guze! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4], 5  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 5.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::