#54:
Autor:
RoadToNowhere
Postano:
17.12.2013. 16:47
"Ja sam išla devedesetih u osnovnu školu, i u cijeloj mojoj školi, kao i u skoro svim školama u mom gradu, vjeronauk se uvijek nalazio ili kao 2 ili kao 3 sat. "
i opet izmisljanje teza i koristenje istih kao temelj za daljnje baljezganje
"Svećenik je jasno i glasno rekao tko ne ide na vjeronauk u školi, neće moći se ni krizmati... Toliko o tom izbornom vjeronauku..."
ali ovo je definitivno vrh i secer na kraju , tesko je uopce i pojmiti sto tu tebi nije jasno ili sto ti je cudno, definitivno ne vrijedi trositi vrijeme na ovakve rasprave
|
Što se mene tiče, možeš dobiti i ime škole, i razred.. ali pretpostavljam da te to ne bi interesiralo niti bi to išao provjeravati, jer je lakše reći : "to je laž!"
Što je meni čudno kod one rečenice? Čudno mi je to da svećenik daje ultimatume koje ni sam ne može kontrolirati, niti može otići u školu i pitati : "E jeli ovo dijete išlo na vjeronauk ili ne?", a na kraju krajeva vjeronauk u školi nema apsolutno nikakve veze s Crkvom. Ili sam ja luda, pa smo mi morali ići na vjeronauk u crkvi uz onaj u školi.
Da ne pričam o tome da su jednoj curi zabranili krizmati se dok ne makne zelene pramenove sa kose.. ipak smo svi "božje ovčice"..
Napisala sam riječ krivo, moj grijeh moj grijeh moj preveliki grijeh!
Napokon smo došli do poante! Gdje se to u ZO transeksualnost predstavlja kao nešto zdravo, in, poželjno? Ili imaš problema s vidom ili imaš jako bujnu maštu, svaka čast na tome! Vidi , ako se o nečemu predaje i razgovara, ne mora značiti da se to o čemu se priča predstavlja kao dobro i poželjno. Samo se spominje da postoji, što je to i kako se postaviti prema tome. U čemu je problem? Meni se čini da tebe smeta, znanje o nečemu što ti smatraš bolešću.. Tvoje dijete ima pravo na znanje, i ima pravo znati što sve postoji u svijetu, jer će se jedino tako razviti kao normalna zdrava osoba bez predrasuda koja misli svojom glavom! A ako ti misliš da su djeca toliko naivna da zbog jednog predavanja zauzmu mišljenje, onda ti nemam šta reći.
Irelevantno je ali za tvoj gušt, ja sam "žena sa vaginom" i niti jedan ZO, i niti jedno predavanje, tu činjenicu meni ne bi promijenilo. Eh, ali možda tebi bi
Usput nisi mi odgovorio na pitanja iz mog predhodnog komentara.
|