#48:
Autor:
Besmrtnik_Turms
Postano:
23.05.2013. 15:32
Opetovano: smeta te ako dvoje punoljetnih građana/građanki homoseksualne orjentacije dobrovoljno i samovoljno žele konzumirati sva prava iz braka, sukladno zakonu i važećem Ustavu RH, a ne smeta te gay pedofilija u redovima onih koji organiziraju i/ili podupiru potpisivanje peticije? Da, to su oni lizači oltara o državnom proračunu koji pune svi građani, a inače su u palači obloženoj oniksom. I upražnjavaju gay pedofiliju, nekažnjeno.
|
Eto, opet on o pedofiliji, sumnjiv si...
Tvoja logika je sljedeća: ako je moj stav da sam protiv legalizacije brakova homoseksualaca itd. onda automatski podržavam pedofijilu? Ti stvarno mislis da su svi građani potpisnici referenduma pedofili? jbt lega, ja te sprdam, a tebi stvarno treba pomoć.
Cijelo vrijeme govoriš o gay pedofiliji u Crkvi, ti podržavaš zlostavljanje djevojčica?
Imaš primitive i zatucane parole s tim retorikčim pitanjima i moljakaš me za misljenje, pa evo, da me više ne moliš - svaka pedoflija, svaki oblik zlostavljanja djece je kažnjiv i za svaku moguću osudu. Nije bitno radi li se o svećeniku, profesoru, pekaru ili cijelom nizu poznatih BBC-ih zvijezda ili nekom trećem, to je gnusni i vjerojatno među najbolesnijim činovima - ponavljam, to nema veze s ovom temu o braku.
Opet tvoja kvazi intelektualna logika iz Yutarnjeg...
Što se tiče proračuna - većina se građana RH izjasnila kao katolici. Zajedno s ostalima koji to nisu čine porezne obveznike koji financiraju između ostaloga i Crkvu. Isto tako, ekstremna, netolerantna, diskriminirajuća manjina čine homoseksualci koji se također financiraju iz državnoga proračuna - osiguranje raznih parada i sl. Tu je poesebna stavka o LTGB udrugama koje su zadojene i šire netoleranciju i ne prihvaćanje ostalih, prešujućuju nasilje, a koje muzu jako veliku lovu iz proračuna - koji punimo nas većina. Stoga, jasno ti je i da većina koja se ne slaže s vama financira manjinu koja ih mrzi, napada i omaložava. Tako da tvoja teza o proračunu je izlizana priča i ne drži vodu.
Isto tako, vaša mržnja prema Crkvi je zapanjujuća. Tražite prva za sebe, a kada srpskog popa snime s mladićem onda vam je to gnusno i odvratno i neprirodno. Dvolično.
To što ti pjena na usta ide kad spominješ Crkvu ili vrijeđanje svih koji se ne slažu s tobom ne čini te pametnijim ili intelektualno superiornijim, europejskijim, urbanijim, i sl. dapače, ispadaš smiješan jer samo gutaš ono što ti se kroz medije servira bez da imalo o tome razmisliš.
Opetovano, obriši pjenu s usta, ne vrijeđaj i ne ponižavaj, da ti odg moram pisati o svemu samo ne o temi.
|