Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Studenti zahtijevaju bezuvjetan upis! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:    Autor:  Anastazija Postano:
Ako koga zanima, jučer su na TV-u rekli da je zakonska obveza omogućiti studentima da završe faks po programu po kojem su upisali faks. Nešto se slično kao kod nas na sveučilištu događa i u Zagrebu na FER-u.

#47:    Autor:  tonya Postano:
Da, ali ja sam za četiri godine diplomirala, plus još dvije, tek onda magistrirala.
Dok će netko s pet godina faksa već imati titulu mr.
To nije fer.
Ja bih bila mr. Crying or Very sad Crying or Very sad

#48:    Autor:  euchrid Postano:
sad nakon 4 godine ne možeš više na magisterij već moraš odmah na doktorat (tri godine)

#49:    Autor:  toni Postano:
Studenti su najjadniji segment drustva. Gori su od penzica. I sami su si tome krivi. Vodje studentskih zborova i inih oprganizacija.. sve sami poltroni. Samo im je bitno da su u drustvu profesora i da im se shupace. Nekada su studenti bili vodje revolucija, borili su se za nesto.. a vi !? samo da je pushit travu i napit se. E pa ko vas hebe. NIste ni zasluzili bolje. Kakav bezuvjetan upis ??? wtf ? najbolje da se odma podjele diplome, a da se ispiti polazu retroaktivno.

#50:    Autor:  toni Postano:
Zaboravih napomenuti da sam pri ovome osvrtu krenio od sebe kao bivshheg studenta, nedavno diplomiranog.

I ne, nisam bio clan nikakvih stud organizacija. Wink

#51:    Autor:  tonya Postano:
euchrid je napisao/la:
sad nakon 4 godine ne možeš više na magisterij već moraš odmah na doktorat (tri godine)

Stvarno?
Vidiš kako sam neupućena. Ubi me ova bolonja.

#52:   Re: Studenti zahtijevaju bezuvjetan upis! Autor:  aknes Postano:
E evo ovako... ja sam predstavnica godine na mom faxu i mi smo ta nesretna godina koja je prethodila Bolonji. I znači ako padnemo godinu, padamo u Bolonju i ne padamo ponovno 2. godinu nego ponovno studiramo od 1. jer ne možemo ponavljati po programu po kojem nismo počeli studirati. Svakom se studentu može dogoditi da padne godinu, ali ne i nama. Je li vam sada jasno zašto tražimo bezuvjetni? i da nešto rasčistimo, pod "bezuvjetnim upisom" mi podrazumjevamo čistu prethodnu za upi u sljedeću; dakle čista 1. da bi mogli upisati 3. Iako većina već ima 5 od 7 uvjetnih ispita! I da, btw. nešto ćemo dobiti svakako... nadam se Wink

I iako mnogi Učiteljski fakultet smatraju ultra laganim, recite mi zašto onda nistko nije imao uvjet do 12.9. A sad nas ima oko 20 od 86.

Lijep pozdrav! Wink

#53:    Autor:  ireas Postano:
Diplomirane molim da se informiraju jer za bezuvjetan ima puno razloga!
Onaj tko zeli zavrsiti fakultet on ce ga i zavrsiti, bez obzira jel upisao visu godinu nakon donosenja bezuvijetnog!
Ja sam u istoj situaciji kao i djevojka gore: imam jedan ispit do uvjeta i ukljucujuci ljeto mucim se njime vec 5 mjeseci! da ne bi bilo zablude sve sam do sad (3god) dala bez problema i ako to kome igra ulogu prosjek mi je visi od 3!
dakle nije problem u meni! ako me profesor opet rusi padam godinu! zbog 1 naucenog ispita!
NE HVALA
meni bi bezuvijetan donio samo zasluzeni upis u visu godinu bez previse uzrujavanja i cireva na zelucu, a nisam jedina u tom polozaju!
Hvala na razumijevanju!
Osijek031.com » Vijesti » Studenti zahtijevaju bezuvjetan upis! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::