@mvarga
Shvacam tvoje stajalište i u jednu ruku mi je ok, ali mi nije jasno kako dođete do cifre od 3500kn doprinosa mjesecno, na koliko plaću je on prijavljen? Pa da radi na minimalcu ili nešto bilo bi puno manje. Tako da mi je to u prvu ruku sumnjivo. Ali gle shvaćam da niste charity. Osobno vjerujem da za puno manje novaca se da obučiti sebe za takav posao. Jer ako ti moraš biti tamo par mjeseci ili godina onda u startu nisi za takav posao jer su ti predznanja debelo premala da bi bio iole uspješan u tom poslu.
U današnje doma ljudi nemaju ni da plate režije, a kamoli 3500kn mjesečno za obrazovanje koliko god vi obećavali brda i doline nakon toga. Ako upecate nekoga koga će te pod takvim uvjetima obučavati svaka čast, ali bi ja radije taj iznos novaca ( koji naravno nemam ) uložio negdje dalje.
Bolje ću 2-3 godine raditi nekakav nevezan pozao uz to da skrpam kraj s krajem pa se sam obučavati, jer to obično poluči najbolje rezultate, nego, bez ljutnje baciti novac na vas, jer je po meni to, čisto bacanje novaca ljudi koji nisu sposobni se sami podučiti, a nije da nemaju informacija gdje god se okrenu.
Lijep pozdrav