#60:
Re: Studenti četvrkom piju, petkom su dvorane fakulteta poluprazne
Autor:
Stella1989
Postano:
20.11.2010. 14:40
Zar bi se fakluteti trebali štimati izlascima studenata..?
|
DA jer fakulteti bez studenata su p*** dim.
Gle, još sam podebljao 'namjerno' jer namjerno stavljaju preopterečenje petkom dok je ostalim danima poluprazno. Razlika je preočita i licemjerna.
|
Da, da sigurno namjerno...rade sve kako bi svi studenti popadali. Hahaha...koja glupost...
P. S. I studenti bi bili isto to što si napisao da nema fakulteta pa onda ne bi mogli naći izgovor da odu od kuće, troše pare svojih (naivnih) roditelja i pijanče koliko god im se prohtije.
Ja sam u ovom turnusu imala predavanja od ponedjeljka do četvrtka, petkom nismo ništa imali. No, to nije uvijek bilo tako. Možda ćemo i petkom imati predavanja u sljedećem turnusu koji počinje za tjedan dana. Na prvoj godini smo imali i predavanja i subotom ujutro.
Položila sam sve kolegije iz ovog 1. dijela 1. semsetra i to s četvorkom i jako sam zadovoljna. Tako da sam mirna sljedećih tjedan dana. Nisam jako dugo bila vani, nije da mi se nešto posebno ide, a i ovih tjedan dana mogu gdje želim. Jest da imam određenih obveza vezanih uz fakultet (nevezano za predavanja i polaganje kolegija), ali ne planiram ići van bez obzira što nema predavanja. Nisu mi izlasci najbitniji faktor u životu. Odmorit ću od predavanja i učenja i napuniti baterije za nadolazeći 2. dio 1. semestra.
upravo je nevjerojatno i bespredmetno raspravljati o tome što je prioritet između alkoholnog iživljavanja tj. bančenja petkom u sitnim satima i predavanja ili ispita koji slijedi nekoliko sati nakon toga.... tko pametan može uopće postavljati takvo pitanje? pa ne mora se brate studirati, tko te tjera uopće na to... idi, loči, ispumpavaj si želudac, pleši nastolu, ševi sve redom, urlaj, divljaj, pokaži svima što je mladost, a učenje ostavi za nekog drugog....
|
Slažem se! Onima pametnima je prioritet fakultet, a ne alkohol, koji je i sam po sebi štetan. Što fali NEpijančenju, i urednom izvršenju svojih fakultetskih obveza?
Stvarno, tko je došao piti i zabavljati se, ne učiti, mogao je ne upisati fax i ostaviti mjesto onima koji su htjeli studirati, ali nisu upali na isti.
|