Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Bastion: Neda Ukraden - nagradna igra je završena! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:    Autor:  -nella- Postano:
Pa cijeli ovaj forum je nebitan u životu, trebaju se doticati samo ozbiljne teme ili? Zašto ne malo pljuvanja... Very Happy I to su mišljenja. Ne mogu uvijek biti pozitivna.

#47:    Autor:  Chule Postano:
Da nema Nede nebi bilo jedne od najjacih obrada ikada.

#48:    Autor:  MegaSmrT Postano:
NoYes Stolen

#49:    Autor:  Beckx Postano:
zašto uvijek kod nas u grad? seli se negdje drugdje,mi smo dovoljno osramočeni cajkama. budalaštine! sramota našega grada! onog tko organizira ovakve koncerte treba dobro *!

#50:    Autor:  dino_bno Postano:
Demokracija!

#51:    Autor:  chosen Postano:
NEEEE
moj život je propao...nisam osvojio kartu za NEDU UKRADEN!

:\ gotovo idem skočiti sa mosta...

#52:    Autor:  eseker Postano:
Chule je napisao/la:
Da nema Nede nebi bilo jedne od najjacih obrada ikada.

joj smeća

#53:    Autor:  Heroina9 Postano:
Stvarno ne kontam čemu ovakvo negodovanje i glupi komentari! Ja ju osobno ne slušam, ali vjerujem da isto tako ima i njenih fanova, pa zašto baš za te ljude koji su spremni gledati je i platiti cijenu za to, ne bi doveli! Zašto bi se samo dovodili Dj-evi ili neki rock bendovi! Ponavljam, osobno sam def možda za ovu drugu opciju, ali poštujem svakako raznolikost glazbe i glazbenog ukusa. Svatko voli nešto i slušat će što mu odg... nekužim koji je užitak pljuvati po tuđem glazbenom ukusu!!!

#54:    Autor:  Sanja Postano:
Evo čitam ove komentare i čitam cijeli tekst vijesti, sve mislim propustila sam nesto...a i dalje ne znam u koliko sati je taj koncert... ???
Zna li tko?
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Bastion: Neda Ukraden - nagradna igra je završena! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::