#46:
Autor:
game
Postano:
16.04.2010. 20:18
nevjerojatno kakvih sam se guposti sada načitala..
nisam bila niti na ekonomskom, niti na pravnom fakultetu, ali imam bliskih ljudi koji jesu..
ljudi koji su te fakultete upisali zbog interesa za tu građu, ne radi vječnog studiranja i slično...
naravno da je na tim fakultetima najveći broj vječnih studenata, kada je i najveća upisna kvota..i školarine se raspoređuju u osobne dohotke pa se profesorima isplati rušiti čak i studente koji uče i trude se...
ali ne možete govoriti da su to lagani fakulteti i tečajevi...pokušajte ih vi studirati bez podrške mame i tate koji su neke face.
pa niti jedan fakultet nije tečaj, ako se oslanjaš samo na vlastiti trud!
a posao ne možeš naći vlastitom sposobnošću i slične fore..jer i ako imaš debelu vezu, više ne možes dobiti posao, jer se otvoreni natječaji zatvaraju zbog pritisaka koji se vrše na poslodavce...da, za ne povjerovati...
zato nemojte davati postotke po vlastitoj procjeni, jer niste u koži ljudi koji su se 7 godina zaj... s kretenima od profesora da bi sad radili kao bauštelci (jer im se ne da raditi- da, baš!!!) i bili sretni s minimalcem od plaće za rad na crno...
pomirite se s tim da živimo u državi koja ne funkcionira i nemojte kriviti ljude koji nemaju posla da su za to sami krivi, jer kao što kažem, znam dečke koji rade na crno teške fizičke poslove, a imaju diplomu za koju su se jako namučili...a neki nemaju priliku čak niti za takav posao...
da, žalosno, ali, u takvoj zemlji živimo...
|