Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Novu gradsku vlast čeka minus od 20 milijuna? Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

#46:    Autor:  rođena u Osijeku Postano:
Njih dvojica sigurno nemaju problema. Problema imaju oni koji su vjerovali u Novu osječku priču... znaš ono
"nema stranaka, nema koalicija, samo Osijek", a po datumu sa slike, sve je bilo s figom u džepu...

#47:    Autor:  domba_dgo Postano:
studenac je napisao/la:
Po ovoj slici koliko ja vidim sjede za različitim stolovima. A i da sjede za istim u čemu je problem ?

Pa problem je u tome što večina birača koja je podržala Matkovića je urbanija i nikako se ne slaže s politikom Glavaša. Velika većina tih birača da je znala za dogovor Matković-Glavaš sigurno mu nebi dala glas nego bi podržala ili Vrbošića ili Đapića!

#48:    Autor:  pernabukano Postano:
domba_dgo je napisao/la :
studenac je napisao/la:
Po ovoj slici koliko ja vidim sjede za različitim stolovima. A i da sjede za istim u čemu je problem ?

Pa problem je u tome što večina birača koja je podržala Matkovića je urbanija i nikako se ne slaže s politikom Glavaša. Velika većina tih birača da je znala za dogovor Matković-Glavaš sigurno mu nebi dala glas nego bi podržala ili Vrbošića ili Đapića!

Da baš. Laughing

#49:    Autor:  studenac Postano:
studenac je napisao/la:

Da su htjeli BUBIMIRA onda bi mu dali glas a ne Gordanu. Na slici je pobjednička OSJEČKA ekipa, večeras na V.P.G.

Photo-0005.jpg
 Opis:

Skini
 Datoteka:  Photo-0005.jpg
 Veličina:  9.21 KB
 Skinuto:  53 put(a)

#50:    Autor:  lufus Postano:
studenac je napisao/la:

Pa valjda ni sam ne vjeruješ da je nakon svega Matković trebao dati potporu Đapiću???

#51:    Autor:  Sharon Postano:
studenac je napisao/la:
današnja djeca su ipak naprednija te pametnija i od mene i od tebe

Ova ti je najbolja do sad! Znaš zašto? Evo, zato:

studenac je napisao/la:
Vrlo malo ljudi u ovome gradu može biti kompetentnije od mene po pitanju informatičke opreme. Te pitanja o tome koja je najbolja, a i savjeta kome i kakva treba, te kakvi profili ljudi ih kupuju i trebaju. Moje dugogodišnje voditeljsko (šefovsko) iskustvo u tom poslu daje mi za pravo da ovako pišem.
Svaka čast TataMati (možda) u nečemu drugom ali u ovome sam ipak malo jači.

Jedino još malo doradi stil, politička opcija ti je pun pogodak i - biti ćeš šef zauvijek!!!

#52:    Autor:  OsijekNepokoreniGrad Postano:
Ma majstorica Sharon je svemoguća - u sve se konta.
Šteta samo što njezin šef smatra da je za ženu kuhača i pegla, pa joj je u startu uništio san.

#53:    Autor:  hengl Postano:
Nek Ante i Gogi izvrnu džepove pa ćemo smanjit deficit
Osijek031.com » Vijesti » Novu gradsku vlast čeka minus od 20 milijuna? Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::