Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Predstavljen vizualni identitet akcije „Kupujmo osječko“
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
3
,
[4]
:| |:
#46:
Re: Predstavljen vizualni identitet akcije „Kupujmo osječko“
Autor:
centurion
Postano:
02.03.2009. 19:13
da je HDSSB predlozio ovakvu akciju kontam bi odmah bili optuzeni za autonomaštvo
#47:
Autor:
faktor-x
Postano:
03.03.2009. 0:19
TataMata
je napisao/la:
faktor-x
je napisao/la:
jel zna netko tko je vlasnik oglasnih prostora na tramvajskim stanicama?tj zanima me da li je istina da je grad u trajnom najmu tih lokacija za oglašavanje?
Nije u trajnom nego u 99 godina, to je Kramirić potpisao, nebuloza. Ne znam detalje, ali penali su dosta hebeni u slučaju raskida...
ako su u najmu grada, da li je organizator bile noći platio gradu najam za te plakate ili je grad prešutno sponzor bile noći?
#48:
Autor:
TataMata
Postano:
03.03.2009. 7:51
faktor-x
je napisao/la:
TataMata
je napisao/la:
faktor-x
je napisao/la:
jel zna netko tko je vlasnik oglasnih prostora na tramvajskim stanicama?tj zanima me da li je istina da je grad u trajnom najmu tih lokacija za oglašavanje?
Nije u trajnom nego u 99 godina, to je Kramirić potpisao, nebuloza. Ne znam detalje, ali penali su dosta hebeni u slučaju raskida...
ako su u najmu grada, da li je organizator bile noći platio gradu najam za te plakate ili je grad prešutno sponzor bile noći?
Nemam pojma o čemu pričaš...i grad nije u trajnom najmu, nego je oglašavanje komercijalno...ko plati....
Osijek031.com
»
Vijesti
»
Predstavljen vizualni identitet akcije „Kupujmo osječko“
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
3