kao da gradjani imaju vremena odlaziti i slusati odgovore vrdoljaka
dajte se uozbiljite, taj isti vrdoljak mora odgovarati gradjanima da ga crni vrag prozove neka se udostoji i neka kaze sto misli na te napade. sto se mene osobno tice nije me razuvjerio vecje pokazao nekuluturu u ophodjenju sa gradjanima.
taj isti vrdoljak nije niti mogao sanjati da ce uci u vlast pa je po meni pausalno dao obecanje na ce najnepopularniju tvrtku koja se bavi haracem(slazem se da su katastrofa jer kupe harac na rupi) i na taj nacin prigrabio prilican broj glasova. sada je voda do grla, nista se nije napravilo i sto sada???
izgleda da bi izborni prag za njegovu stranku mogao bit nedostizan. sto ce reci ljudima? puno je postenije revidirati ugovor, napraviti kompromis u raspodjeli novca tako da grad ima vise koristi a po isteku ugovoru raspisati novi javni natjecaj i posteno dugorocno krenuti. vrodoljaku nista ne ide na silu, pa ni ovo
|
pa vrdoljak je rekao što misli o dosad neviđenom istupu jednog "gospodarstvenika", da je paušalno obećavao ne bi bilo studije i pristajanja na još jednu ili dvije, hns s ovim baš i nema puno veze jer su izbori za gradonačelnika neposredni, dakle bira se osoba, a ne partija, a kompromis u raspodjeli novca s lopovima jednostavno ne ide...
drukčije mislei samo taskovi prijatelje i političari koji imaju direktne i indirektne koristi od parkinga, obični ljudi, bez obzira koga simpatiziraju a koga ne, trebali bi shavtiiti što se događa...
osim toga raskidom će tasko dobiti svoju lovu, grad početi zarađivati i svi će biti sretni...osim veeelikog broja političara iz raznoraznih partija koji ostaju bez šapa...