Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Pannonian Challenge 9 [2008] - program! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4], 5  Sljedeća  :| |:

#46:    Autor:  Heroina9 Postano:
Evo i ja se vec par minuta trudim razumiti te postove, ali mi nejde.... osijek031.com smile

#47:    Autor:  RKL Postano:
Iskompleksirani PTSP-ovac. Zašto uopće obraćate pažnju na njegove poluidiotske, fašističke bljuvotine?

#48:    Autor:  bili Postano:
leka je napisao/la :

ovo me potice na sugestiju uvodjenja dodatnih ekstremnih disciplina, primjerice: ekstremno brzo sisanje na monociklu

Kad si već kod sisanja:
"Isključivo dojenje ima svojih prednosti za dijete i na psihološkoj razini, jer pri dojenju osjeća blizinu majke, a time sigurnost, nježnost, pažnju i utjehu, što omogućuje zdrav psihički razvoj djeteta..."

Otkazan je vaš tretman kod dr. Dabića zbog odlaska u Holandiju.
Hvala na razumijevanju.

#49:    Autor:  Leon Postano:
Galerija 031: Pannonian Challenge 9 [practice day] - dan #1

#50:    Autor:  Nandino Postano:
Koncert Discipline Kitchme odgođen je zbog vremenskih neprilika za sutra, nedjelju 24. kolovoza u ponoć (predgrupe će početi oko 22 sata) na istom mjestu, u klubu Vega.

#51:    Autor:  Circa Postano:
BMX street danas (24. kolovoza) u 15 sati u skate parku...
šumica propala zbog blata do koljena
koncert Disciplin A Kitschme pomaknut za večeras u dvorištu Vege
vidimo se danas u parku!!!

#52:    Autor:  justice Postano:
e ludilo,kužio sam da ću biti prljav kao svinjče hodajući po šumici

#53:   Re: Pannonian Challenge 9 [2008] - program! Autor:  Astrid Postano:
Strašno sam razočarana propustom organizatora oko smještaja ljudi koji su došli na Pannonian. Mislim da je trebalo animirati Osječane koji se bave nekim od extremnih sportova da u slučaju nevremena prihvate jedno do dvoje mladih. Nažalost dobar dio je noć proveo na otvorenom. Pukla je velika grana i pala uz postavljene šatore i prava je sreća da nitko nije stradao. Bilo je tužno danas prijepodne gledati mladiće i djevojke kako skupljaju svoje mokre stvari i izmučeni napuštaju naš grad. Došli su sa svih strana i vjerujem da neće ponijeti dobru sliku. Mislim da treba razmisliti kako ugostiti mlade jer uvijek s ponosom ističemo kako smo dobri domaćini.

#54:    Autor:  Circa Postano:
Astrid je napisao/la:
Strašno sam razočarana propustom organizatora oko smještaja ljudi koji su došli na Pannonian. Mislim da je trebalo animirati Osječane koji se bave nekim od extremnih sportova da u slučaju nevremena prihvate jedno do dvoje mladih. Nažalost dobar dio je noć proveo na otvorenom. Pukla je velika grana i pala uz postavljene šatore i prava je sreća da nitko nije stradao. Bilo je tužno danas prijepodne gledati mladiće i djevojke kako skupljaju svoje mokre stvari i izmučeni napuštaju naš grad. Došli su sa svih strana i vjerujem da neće ponijeti dobru sliku. Mislim da treba razmisliti kako ugostiti mlade jer uvijek s ponosom ističemo kako smo dobri domaćini.

Ovo sto si napisala je tuzno, ali nije sramota za Osijek...
Evo, ja sam udomio troje ljudi, a u svoje domove goste su primili jos mnogi Osjecani.
Takodjer, s hotelom Mursa je dogovoreno 50% popusta na cijenu smjestaja za vrijeme Pannoniana. Dakle, smjestaj je organiziran.
Ekipa koja se odlucila kampirat je samo to odabrala i desilo se najgore, ali ne moze se krivit bilo koga osim vise sile...

#55:   Re: Pannonian Challenge 9 [2008] - program! Autor:  Astrid Postano:
Nisam znala za mogućnost smještaja u hotel "Mursu" po 50% nižoj cijeni. Svejedno mislim da je to za većinu velik izdatak. Većina je morala platiti put i imati neki džeparac što je većini roditelja na današnjoj skupoći teško priuštiti. Mislim da smo trebali biti solidarniji i organizirati se drugačije. U blizini su dvije velike škole (EMŠC i OŠ Vijenac) koje su mogle otvoriti svoje školske dvorane i smjestiti mlade u njih. Vjerujem da bi bili mnogo sretniji da su noć proveli na podu dvorane u suhoj vreći za spavanje nego na otvorenom na olujnom nevremenu. Nije mi bilo ugodno u stanu slušati gromove kako paraju nebo, a mogu samo zamisliti kako su se osjećali oni u onim malim šatorima. Bila sam danas u parku i vidjela ih kako odlaze i slušala komentare. Došli su sa svih strana (iz Njemačke, Slovenije, kažu i iz Danske i Španjolske...) i voljela bih da opet dođu. Ali moramo se više potruditisvi skupa. Vjerujem da bi mnogi bili srdačni domaćini (ja prva), ali nas netko mora organizirati. Smatram da bismo tako o sebi poslali ljepšu sliku i da bi to natjecanje postalo još prihvaćenije među mladima željnim druženja i uživanja u atrakcijam extremnih sportova.

#56:    Autor:  mladunce Postano:
jebem ti kisu, opet pada.......

#57:    Autor:  legica_os Postano:
Senad bio treći osijek031.com smile

Mali Poki pobijedio.... Bravo Poki Bravo Bravo osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#58:    Autor:  mladunce Postano:
senad bio drugi, madjar bio treci...

#59:    Autor:  legica_os Postano:
pa jel nije senad bio treći???bemti alkohol osijek031.com smile

Zadnja promjena: legica_os; 24.08.2008. 18:52; ukupno mijenjano 1 put.

#60:    Autor:  mladunce Postano:
ak je senad iz austrije, onda je bio drugi. treci je bio onaj madjar!
Osijek031.com » Vijesti » Pannonian Challenge 9 [2008] - program! Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4], 5  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 5.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::