Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Detonacije... Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4], 5  Sljedeća  :| |:

#46:    Autor:  deer_hunter Postano:
Monstrum je napisao/la:
naleti petkom u excalibur tamo nam je sjedište, okupljalište, mjesto zajebancije, opći blud i razvrat, utapanje u alkokolu i zajebancija na kvadrat, svi su uvijek dobrodošli pa tako i ti Wink

štono bi se reklo: znam Cool

imam špijune u vašim redovima već duuugo osijek031.com smile

#47:    Autor:  Monstrum Postano:
ccc znači vrebaš iz busije, ajde pa se odvaži jedared pa dođ sanama na kahvu/pivo/tekilu/absynt i čašicu zajebancije znaš štonobisereklo "d mor d merijer" Very Happy

#48:    Autor:  deer_hunter Postano:
Monstrum je napisao/la:
ccc znači vrebaš iz busije, ajde pa se odvaži jedared pa dođ sanama na kahvu/pivo/tekilu/absynt i čašicu zajebancije znaš štonobisereklo "d mor d merijer" Very Happy

a šta ću kad petkom uvijek odem drugim putevima povijesne zbiljnosti, odnosno urokam se i ne mogu mrdnit iz birca osijek031.com smile

#49:    Autor:  Ingo Postano:
koji kurac to ne najave ... ja problijedio i boli me zeludac i imam potrebu sklupcati se pod stol

#50:    Autor:  Monstrum Postano:
bolje to neg šašom dupe brisat osijek031.com smile

#51:    Autor:  legica_os Postano:
opet gruva....trese se cijelo potkrovlje tu u firmi...hoću kući.......mamaaaaaaaa

#52:    Autor:  MissTake Postano:
opet detonacije ili ????!!!!
ima netko nekakve informacije??

#53:    Autor:  empetri Postano:
A u vražjumater uvijek prespavam kad je šou ;D

#54:    Autor:  legica_os Postano:
sad se smirilo malo stanje...

#55:    Autor:  legica_os Postano:
aha opet razminiravaju jebem ih....onda bude mir sat vremena i onda opet gruva...

#56:    Autor:  rale Postano:
empetri je napisao/la :
A u vražjumater uvijek prespavam kad je šou ;D

samo za tebe Laughing

klik za vecu Shocked

#57:    Autor:  malecka Postano:
ja danas došla doma izlazim iz auta i to nešto grupe par puta srčika me skoro udarila..iseee.... i onak kasnije bogte prozori mi se tresli od toga.... rekla mi stara da to razminiravaju al di neeeam poojma

#58:    Autor:  spremačica Postano:
joj što nevolim to gruvanje

#59:    Autor:  gaap Postano:
čim čujem da grune odma me srce ponese i dođe mi da se u HOS upišem oma... jel ima kaki košulja crnih riješit u industrijskoj četvrti, nek djeca oslikaju ko one majičice za brend osijeka

#60:    Autor:  lavic Postano:
a da to nije poceo neki rat?
Osijek031.com » Vijesti » Detonacije... Idite na Prethodna  1, 2, 3, [4], 5  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 4 / 5.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::