Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Kramarić: S Glavašem bih Osijeku vratio urbani imidž Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

#31:   Re: Kramarić: S Glavašem bih Osijeku vratio urbani imidž Autor:  Mladjo Postano:
CHOA za gradonačelnika! osijek031.com smile

#32:    Autor:  cibura1 Postano:
ma nemom pojma o politici...a dali postoji osoba tj. stranka koja je vladala osijekom a da su ljudi bili zadovoljni?

#33:    Autor:  Osječanin Postano:
Ivan Vrdoljak iz HNS-a?

#34:    Autor:  DonQuijote Postano:
bilo bi lijepo da je do svega toga došlo zato što je netko primjetio da bi mogao više napraviti na dobrobit građana, a ne iskoristiti propuste svog prethodnika samo da se dokopa fotelje i da gurne svoju stranku (a sve su iste) u prvi plan.

#35:    Autor:  Monstrum Postano:
CHOA iliti Čobankovića, oću Čoa za gradonačelnika, predsjednika, Boga, samo je jedan ČO Very Happy

#36:    Autor:  Jeff Murdock Postano:
Monstrum je napisao/la :
CHOA iliti Čobankovića, oću Čoa za gradonačelnika, predsjednika, Boga, samo je jedan ČO Very Happy
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#37:    Autor:  ajwar Postano:
Monstrum je napisao/la :

Nije Čo nego Ćoo ( nedo bog večeg zla)!!!!
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#38:    Autor:  ajwar Postano:

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#39:    Autor:  Circa Postano:
Mene zanima tko ce pjevat za festu uklanjanja spomenika Anti Starcevicu na istoimenom trgu???

#40:    Autor:  Jeff Murdock Postano:
Circa je napisao/la :
Mene zanima tko ce pjevat za festu uklanjanja spomenika Anti Starcevicu na istoimenom trgu???

Rokeri s Moravu

#41:    Autor:  Circa Postano:
Jeff Murdock je napisao/la:
Circa je napisao/la :

Rokeri s Moravu

Ihaj! Ako dodju ja sam u prvim redovima...

#42:    Autor:  Pollux Postano:
A zašto.... ZAŠTO, ne bi gradnonačelnik grada Osijeka bio neki recimo neprofilirani mladi političar iz neke stranek (nebitno koje) ili čak niti političar, recimo neka mlada osoba koja je sposobna, ima viziju, pametna, poštena i koja ima kvalitete obnašati takovu dužnost?

#43:    Autor:  Loona Postano:
Pollux je napisao/la:
A zašto.... ZAŠTO, ne bi gradnonačelnik grada Osijeka bio neki recimo neprofilirani mladi političar iz neke stranek (nebitno koje) ili čak niti političar, recimo neka mlada osoba koja je sposobna, ima viziju, pametna, poštena i koja ima kvalitete obnašati takovu dužnost?

čini mi se da takva ne postoji.. a i da postoji naći će se neka brižna duša iz redova političara koja će joj svesrdno htjeti pomoći i samim time ju sjebati..

#44:    Autor:  Blofeld Postano:
Mogao bi.

No najprije se trebaju ispuniti neke pretpostavke.

Prvo, da je dovoljno hrabar da krene skupljati potpise (dakle, da se ne boji da će ga percipirati kao Bracu Roma).

Drugo, da uz sve nabrojene kvalitete još ima i par milijuna u džepu, s kojima ne zna što bi, pa da može platiti kampanju (ako nema love, morat će se obratiti onima koji imaju, pa će im kad ga izaberu vraćati usluge).

Treće, na kraju netko mora za njega i glasati. Što je i najteži zadatak. Naime, ljudi ovdje glasuju emotivno, a ne racionalno.

#45:    Autor:  faktor-x Postano:
Sad kad malo razmislim što mislite o Mati Škoji?
Osijek031.com » Vijesti » Kramarić: S Glavašem bih Osijeku vratio urbani imidž Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::