Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Ljepše vrijeme - više prosjačenja Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  diva Postano:
često, gotovo uvijek dajem po nešto novca prosjacima Nekad ih prođem pa me opali u glavu nečista savjest pa se vratim. Pitam ih za što će im, kada vidi da su cugeri i da traže za pljugu i pivo, bezrezervno im dam. Volim i ja zaružiti, jebiga, nije teško otići u krajnost. Otvoreno pitaju, bar ne seru da su izašli iz bolnice sa operacije i da stanuju u nekom selu, te im baš fali 20 kuna za bus. Cigankama ne dam , osim jednom u Madridu u metrou, jer je psovala na nekoj srpskohrvatskoj muljavini, pa me opalila sjeta na domovinu. Uglavnom se preznojim od nelagode ako nešto ne dam.

#32:    Autor:  poison girl Postano:
ha ha ha ha
jedna slika govori više od 1000 riječi, što biste rekli kad dobijete 9 slika

#33:    Autor:  Poppy Postano:
Nije baš da uvijek dam prosjacima, ali često. Ali samo onima koji mi ne prilaze. Kad mi netko prilazi na ulici, ili još gore dok sjedim u kafiću, ili mi, a to j e daleko najgore, zvoni doma na vrata... poludim! Bilo da prosjači, bilo da nešto pokušava prodat ili uvalit. NE PRILAZITE MI!!! Evil or Very Mad

#34:    Autor:  jocika Postano:
Buši, buši... mečku!
poison girl je napisao/la:
ha ha ha ha
jedna slika govori više od 1000 riječi, što biste rekli kad dobijete 9 slika

#35:    Autor:  poison girl Postano:
klik

#36:    Autor:  Jeff Murdock Postano:
poison girl je napisao/la :
klik

Pa neradni je dan osijek031.com smile
Šalim se naravno. Da se pojavio, vjerojatno bi uslijedio linč. Opravdano!
Osijek031.com » Vijesti » Ljepše vrijeme - više prosjačenja Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::