Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Počeo je KRISTFEST 2007. Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Hm sada sam baš pregledavao slike što sam poslikao. Ne vidim grupicu starijih, no nema veze...Vi ste mene vjerojatnp primjetili. Onaj dosadni momak u košulji što je skroz letao okolo sa press akreditacijom i foticem Very Happy Very Happy Very Happy.

I onda se na kraju otkači na Octoberlight da su me stopala iduca dva dana boljela...A vec iz iskustva znam da ne smijem puno plesati ska Very Happy

#32:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
Stavljene su slike

http://www.groupie.hr/jgalerija.php?id_galerija=155

#33:    Autor:  snoopy Postano:
Ej thnx za slike, mi isto imamo hrpu svojih, našla sma se na jednoj.. hi hi.. šteta što si morao trčati okolo i fotkati, al zato si se bar otkačio na Octoberlight dečki su bili odlični..
p.s. zašto ja gledam čudno, sorry ako sam mal egocentrična, al sam u tvom potpisu pa pitam

#34:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
hehe, ma to jejedna forumska fora, da svatko na tom mjestu vidi svoj nick Wink

#35:    Autor:  snoopy Postano:
aha.. sorry... sada mi je baš bed.. mal sam si ispala.. hmmm.. da...

#36:    Autor:  Svebor Postano:
nisi prva koja je pala na to, donč ya wori. Very Happy

#37:   Re: Počeo je KRISTFEST 2007. Autor:  steam Postano:
Član portala u najnovijem sex skandalu

#38:    Autor:  ana18os Postano:
Evil Poodingh je napisao/la :
Rasturao? Hm onaj bubnjarski "solo" je s razlogom pod navodnicima...Ali tako je zvucalo zato sto je bubanj bio stvarno glasan...Nije loš, ali bubnjari Verra Cruza, te posebno Fireflighta su daleko iznad njega...

loš odabir pjesama(video)... i jedni i drugi su imali puno boljih izvedbi te večeri... znači ti si bio taj koji mi je stalno zaklanjao pogled na bend...

#39:    Autor:  Evil Poodingh Postano:
jesam sorry...

Za Fireflight mi je zao sto nisam snimio You Decide ali to sam morao pjevati... Smile

A Kutless sam isto mogao bolju ali sam snimio što mi došlo Wink

#40:    Autor:  Svebor Postano:
o ti zli, zli, spori pudinže, još uvijek mi duguješ slikice.
Very Happy
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Počeo je KRISTFEST 2007. Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::