Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Upitna proslava Nove godine na Trgu Ante Starčevića Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  gaap Postano:
i na slavonskoj će sigurno bit snimka koncerta potpore iz zrinjevca, a poslije najveći hrvacki hit: sude mi dušmani, ima da vene sečem, palim zastave susjednih zemalja, iskidam iskaznicu hadezeja, silujem poster ive sanadera, a u ponoć desnicu ruku visoko u pozdrav dignem za sve pale generale, neću niš jest osim rakije, a mogo bi i istuć nekog iz zgrade di čujem da se ne intonira inati se slavonijo

#32:    Autor:  CatCloe Postano:
DanicaV je napisao/la:
gaap je napisao/la:
ja oću ostat kod kuće gleat supermena i zabavno-šaljivi program hrvacke televizije

možda budu reprizirali Dudeka, to im je krajnji domet u šaljivosti. mada meni Dudek nikada nije bio smiješan.
uglavnom, obavijesti nas kako si se proveo.

manje duhovita nacija od nas su valjda jedino njemci Very Happy

#33:    Autor:  bazooka_joe Postano:
DanicaV je napisao/la:
radije ću surfati cijelu noć. to sam za jednu NG i radila. baš bilo zanimljivo.

zapravo, vjerojatno ću imati društvo u stanu, ali ne želim tako daleko planirati. o tome ću negdje 30.tog idućeg mjeseca.

Porasla popularnost u društvu ili si samo pronašla nove žrtve? :->

#34:    Autor:  DanicaV Postano:
bazooka_joe je napisao/la:
Porasla popularnost u društvu ili si samo pronašla nove žrtve? :->

ako znaš svirati gitaru, možeš nam se pridružiti (to samo zato što imaš dobar avatar). na prošlom dočeku NG imali smo dvije gitare. naravno, prvo muzičke želje domaćice. Wink
Osijek031.com » Vijesti » Upitna proslava Nove godine na Trgu Ante Starčevića Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::