ocito je da imamo totalno suprotne poglede na stvarnost, brak vec je zajednica muskarca i zene i ovo je samo potvrda naroda da taj termin zeli i u buducnosti, po meni je to pitanje logike i zdravog razuma, a u ustav taj termin ne bi nikada ni usao da narod ne osjeca totalnu distancu od vladajucih, koji svoj mandat svode na ideoloski rat sa vecinom , ne prezuci cak ni zadiranja u prava njihove djece (spolni odgoj)
isto tako ja na ulicama ne vidim mlacenja i ubijanja pedera, unatoc silnim provokacijama od vlade financiranih "nevladinih" udruga
|
Četvrtina glasova birača je narod?! Daj se zbroji malo...
Većina ljudi nisu budale koji će svjesno trošiti vrijeme i novac na gluposti.
Nisu hrabri i pametni da budalama jasno kažu gdje im je mjesto, ali doći će to s vremenom.
|
i opet ponavljam i ponavljati cu sve dok ignorirate tu cinjenicu, SDP tj kukuriku koalicija na vlast je dosla istim brojem glasova, dakle oni imaju legitimitet donositi tisuce odluka (na temelju 950k biraca) dok 950k biraca nije meritorno za donjeti jednu odluku ?
sve to mozes primijeniti i na svoju zadnju recenicu te izbore kojima je kukuriku koalicija dosla na vlast
ovo je vec elemenentarna logika sa kojom ocito imas tezih problema
|
Bez legitimnog Ustava nema legitimne vlasti.
Nemam ja nikakve simpatije za kukuriku vlast, kao ni za tu tvoju narodnu, ni onu "partijsko-tuđinsku", a ni onu klerofašističko-koljačku prije nje.
Sve su to lopovska posla i zločinačko određivanje drugima kako će živjeti!
Nemaš indentitet, obraz, stav i osnovne principe, a lupetaš u ime nekog naroda.
O kojem ti narodu uopće pišeš i što su ovi koji su jasno rekli NE na referendumu? Duhovi? Oni nisu narod?
Pola milijuna ljudi! Jel trebaju uzeti oružje za obranu svog stava i interesa?