Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » U Bibinim raljama - uskoro na portalu Osijek031.com Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

#31:   Re: U Bibinim raljama - uskoro na portalu Osijek031.com Autor:  Stella1989 Postano:
S obzirom da živimo u vremenu demokracije, kada svatko ima pravo javno izraziti svoje mišljenje, ne razumijem zašto neki žele ograničavati to pravo onima kojima se Bibine ralje ne sviđaju i to još na forumu.

Forum je mjesto koje služi za rasprave, razmjenu mišljenja i sl. pa je logično da će biti i pozitivnih i negativnih komentara. Zašto netko ne bi smio napisati da mu se nešto ne sviđa? Mora li se svima sve sviđati? Ne možete očekivati da će se svima svidjeti isto što i vama. Možda neki negativni komentari pomognu u stvaranju Bibinih ralja i možda postanu bolje.

Naravno, ne treba bezveze hejtati, ali svako mišljenje bi trebalo biti dobrodošlo - bilo ono pozitivno ili negativno.

#32:    Autor:  anakonda Postano:
...čak je i meni, dežurnoj hejterici, postalo previše čitati pljuvanja po svemu, ali baš svemu....
...ja ne volim narodnjake, pa ih ne idem slušati....jednako tako, nije da će mi sada Biba i njezine ralje postati obavezni za gledanje, ali zašto bih pljuvala trud nekoga tko je u ovoj učmaloj palanci uopće voljan raditi išta kreativno...

#33:    Autor:  Stella1989 Postano:
anakonda je napisao/la:
ali zašto bih pljuvala trud nekoga tko je u ovoj učmaloj palanci uopće voljan raditi išta kreativno...

Nevezano uz Bibine ralje, ako netko radi nešto kreativno, ne znači da je to odmah svima super(zanimljivo) i da će se svima svidjeti, zar ne? Kreativnost je relativan pojam. Wink

Bibo, bila si mi draža s onim starim frizom, sad izgledaš puno starije i ozbiljnije. Laughing

#34:    Autor:  anakonda Postano:
Stella1989 je napisao/la :
anakonda je napisao/la:
ali zašto bih pljuvala trud nekoga tko je u ovoj učmaloj palanci uopće voljan raditi išta kreativno...

Nevezano uz Bibine ralje, ako netko radi nešto kreativno, ne znači da je to odmah svima super(zanimljivo) i da će se svima svidjeti, zar ne? Kreativnost je relativan pojam. Wink

Bibo, bila si mi draža s onim starim frizom, sad izgledaš puno starije i ozbiljnije. Laughing

...izvukla si citat iz konteksta; da si citirala cijelu rečenicu, možda bi bolje shvatila poantu mog komentara....

#35:   Re: U Bibinim raljama - uskoro na portalu Osijek031.com Autor:  evil monkey Postano:
dio mio, koliko djetinjastih postova na temu "svaki šupak ima mišljenje" - ima ga, da, prihvatite to kao fact of life... Rolling Eyes

ne znam ni zasto bi se svima sve moralo svidjati - pogotovo kada se radi o ovakvim razbibrigama. Ako niste naučili, naučit ćete: svatko tko se bavi kreativnim radom kojega prezentira široj javnosti mora imati debelu kožu i znati kako se nositi s kritikom.

Dobro je dok Biba i zeros nisu Damien Hirst koji za puste milijune prodaje svoje fensi-šmensi plagijate - a to netko zove umjetnost Very Happy

#36:    Autor:  Stella1989 Postano:
anakonda je napisao/la:
anakonda je napisao/la:

...izvukla si citat iz konteksta; da si citirala cijelu rečenicu, možda bi bolje shvatila poantu mog komentara....

Shvatila sam ja poantu, anakondo...

#37:    Autor:  anakonda Postano:
...aha...nek ti bude...ne da mi se uprazno objašnjavati....

#38:    Autor:  RoadToNowhere Postano:
Stella1989 je napisao/la:
S obzirom da živimo u vremenu demokracije, kada svatko ima pravo javno izraziti svoje mišljenje, ne razumijem zašto neki žele ograničavati to pravo onima kojima se Bibine ralje ne sviđaju i to još na forumu.

Forum je mjesto koje služi za rasprave, razmjenu mišljenja i sl. pa je logično da će biti i pozitivnih i negativnih komentara. Zašto netko ne bi smio napisati da mu se nešto ne sviđa? Mora li se svima sve sviđati? Ne možete očekivati da će se svima svidjeti isto što i vama. Možda neki negativni komentari pomognu u stvaranju Bibinih ralja i možda postanu bolje.

Naravno, ne treba bezveze hejtati, ali svako mišljenje bi trebalo biti dobrodošlo - bilo ono pozitivno ili negativno.

Mislim da si ti to uspjela najbolje objasniti, bolje i od mene. Bravo! Very Happy

#39:   Re: U Bibinim raljama - uskoro na portalu Osijek031.com Autor:  !nnovation Postano:

Forum je mjesto koje služi za rasprave, razmjenu mišljenja i sl. pa je logično da će biti i pozitivnih i negativnih komentara.

Tako je...rasprave, izmjena misljenja, kritika - konstruktivna.
A ako ti ne shvacas razliku izmedju ovoga sto si napisala i ovoga sto svakodnevno citas tu..

Jos primjeti da pojedinci koji su "kritizirali" trose vec 3 stranicu kako bi obranili svoje pravo da "krizirizaju" dok nisu bili u stanju u par recenica napisati sto im se i zasto ne svidja..e to bi bila rasprava, konstruktivna kritika i sve ono ostalo sto ove teme nemaju.

Da, to je forum, platforma gdje se svatko moze registrirati pod pseudonimom i legitimno pisati pizdarije, zasticen tkz. slobodom govora..

#40:    Autor:  Stella1989 Postano:
!nnovation je napisao/la:

Forum je mjesto koje služi za rasprave, razmjenu mišljenja i sl. pa je logično da će biti i pozitivnih i negativnih komentara.

A ako ti ne shvacas razliku izmedju ovoga sto si napisala i ovoga sto svakodnevno citas tu..

Jos primjeti da pojedinci koji su "kritizirali" trose vec 3 stranicu kako bi obranili svoje pravo da "krizirizaju" dok nisu bili u stanju u par recenica napisati sto im se i zasto ne svidja..e to bi bila rasprava, konstruktivna kritika i sve ono ostalo sto ove teme nemaju.

Da, to je forum, platforma gdje se svatko moze registrirati pod pseudonimom i legitimno pisati pizdarije, zasticen tkz. slobodom govora..

A zašto netko ne bi smio jednostavno napisati sviđa li mu se nešto ili ne, bez nekog posebnog objašnjenja?

#41:    Autor:  !nnovation Postano:
Nitko ne osporava pravo pojedinca da pise.
Ne znam kako ti drugacije objasniti.

@ i ne, kreativnost NIJE relativan pojam.

#42:    Autor:  mimiz Postano:

A zašto netko ne bi smio jednostavno napisati sviđa li mu se nešto ili ne, bez nekog posebnog objašnjenja?

Ja jesam, a planiram i dalje iznositi svoje mišljenje, poput svih nas koji smo tu. Bez objašanjavanja i opravdavanja. Kome se ne sviđa, nek ne čita Smile

#43:    Autor:  RoadToNowhere Postano:

Kako nije? Nešto što netko smatra kreativno, netko neće smatrati kretivno i obrnuto. Sve u životu je relativno pa tako i kreativnost. Nekome je kreativnost sviranje na nepostojećoj gitari, a nekome je kreativnost rezanje sira...

#44:    Autor:  chui Postano:
mislim da bi se Biba s vremenom lako mogla profilirati u dobru voditeljicu, samo polako i sretno!

#45:    Autor:  Stella1989 Postano:
RoadToNowhere je napisao/la:

Kako nije? Nešto što netko smatra kreativno, netko neće smatrati kretivno i obrnuto. Sve u životu je relativno pa tako i kreativnost. Nekome je kreativnost sviranje na nepostojećoj gitari, a nekome je kreativnost rezanje sira...

Drago mi je da je bar netko shvatio ono što sam htjela reći. Šaljem kikiriki... Wink
Osijek031.com » Vijesti » U Bibinim raljama - uskoro na portalu Osijek031.com Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::