Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Seljaci pokrenuli peticiju [Vijesti Osječke] Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  simo031 Postano:
PEGY je napisao/la:
može

Zaključak se nameće sam po sebi. Poticaji su nepotrebno isisavanje novca iz države...

#32:    Autor:  PEGY Postano:
simo031 je napisao/la:
PEGY je napisao/la:
može

Zaključak se nameće sam po sebi. Poticaji su nepotrebno isisavanje novca iz države...

ne baš! Uglavnom tako je to u EU!

Kada bi se ukinuli največi gubitnici bila bi ogromna birokracija zaposlena u tom sustavu

#33:   Re: Seljaci pokrenuli peticiju [Vijesti Osječke] Autor:  simo031 Postano:

#34:    Autor:  dani_os Postano:
Leteci mungos je napisao/la:
frosty je napisao/la: Vise sati nego si ti intelektualno i fizicki sposoban odraditi.
Ne moras biti neki poseban kapacitet da shvatis kako se nalazimo na prostoru koji ima vrlo dobro tlo, gotovo idealnu klimu i gomilu vode, a opet proizvodi manje i uvozi hranu.

No, s obzirom da si ti poljoprivrednik koji je cuo za psenicu, kukuruz, suncokret, repu i cak uljanu repicu, siguran sam da mi mozes objasniti kako to da mnoge druge zemlje s daleko losijim tlom, nepovoljnijom klimom i s manje vode uspijevaju proizvoditi vise po hektaru i ukupno uvoziti manje. A gle cuda - ne siju svi psenicu, kukuruz, repu, suncokret te cak uljanu repicu.

Pa eto, kreni...

Btw. mi uvozimo cak i jabuke. Nije li to tuzno? A s druge strane imamo drumske hajduke koji traktorima grebu za poticaje za psenicu i onih 50tak sati rada godisnje.

pa šta ti ne kreneš u poljoprivredu?
ako misliš da je ovo u konzumu paradjz, a to jedino uspijeva vani, onda nikad nisi probo paradjz. jel mi je muka od uvoznog svega,
jedino su banane ostale ok
Osijek031.com » Vijesti » Seljaci pokrenuli peticiju [Vijesti Osječke] Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::