Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Uskoro na račune ''sjeda'' povrat poreza! Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  DanicaV Postano:
gaap je napisao/la:
NAVODNO DA NEMA VEZE, POSLAO SAM POŠTOM PREPORUČENO 28.2. DAKLE ZADNJI DAN....

porezna uprava zadnje obrađuje prijave pristigle poštom.......

#32:    Autor:  Leon Postano:
DanicaV je napisao/la: i ja. i još bolje potrošila u roku odmah. Razz ali datumi prethodnih postova su još iz 2005.godine, znači da se odnose na kuknjavu za povrat poreza za 2004.godinu. bila je tema u Gospodarstvu i o povratu za 2005.godinu.

Ima nas koji nismo dobili povrat za 2005. ;-)

Jos nista... Sad

#33:    Autor:  DanicaV Postano:
Leon je napisao/la:

Ima nas koji nismo dobili povrat za 2005. ;-)

Jos nista... Sad

Rekla bih da se trebaš ići informirati. Znam za takve slučajeve - ako je firma u kojoj si radio ili radiš bila "malo" problematična što se tiče plaćanja poreza, blokade žiro računa i sl. pa ti prijava stoji negdje sa strane. Pa, dok se ne buniš, ništa. U pravilu treba čuvati onaj papir koji ti zalijepe na prijavu ako je osobno predana, ali i inače, dovoljno je da ti referent ukuca JMBG i može ti objasniti u čemu je problem i što trebaš raditi.
p.s.
pod uvjetom da si podnio poreznu prijavu Wink

#34:    Autor:  Leon Postano:
DanicaV je napisao/la: U pravilu treba čuvati onaj papir koji ti zalijepe na prijavu ako je osobno predana, ali i inače, dovoljno je da ti referent ukuca JMBG i može ti objasniti u čemu je problem i što trebaš raditi.
p.s.
pod uvjetom da si podnio poreznu prijavu Wink

Taj papir cuvam, ali na svu srecu - nije trebalo nista od toga sto si navela. Ali, tnx na ideji...

Povrat poreza je stigao Smile

#35:    Autor:  DanicaV Postano:
Leon je napisao/la:
Povrat poreza je stigao Smile

Mašala.
Lova uvijek dobro dođe, ali država nema običaj dati i kamatu (koju zna uzeti).

#36:    Autor:  --- Postano:
nije država tu da bi nešto dala...

#37:    Autor:  DanicaV Postano:
nemoj tako, neki ljudi su specijalizirani za mužnju države....
a da bi se namirila i država i oni koji znaju musti, treba duplo oporezovati ostatak....

#38:    Autor:  gaap Postano:
eto i ja u subotu dosao na red

#39:    Autor:  yellowica Postano:
častiš?

#40:    Autor:  DanicaV Postano:
gaap je napisao/la:
eto i ja u subotu dosao na red

drugi puta poslušaj savjet starijih i nemoj slati prijavu poštom.......

#41:    Autor:  --- Postano:
je. golub pismonoša je sigurniji...
Osijek031.com » Vijesti » Uskoro na račune ''sjeda'' povrat poreza! Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::