#44:
Autor:
PEGY
Postano:
05.01.2012. 9:49
Živjela Hrvatska-Živjela EU
eu nas prima iz interesa - svašta, pa naravno da je sve interes i mi ulazimo iz interesa i brak se sklapa iz nekog interesa i djeca se rađaju iz interesa! Ja ni nebih u neku tvorevinu koja nezna svoje interese, to bi bio onda neki skup budaletina.
selo,seljaci,ribari,stočari,blablabla - jedva čekaju da uđu u sređeno tržište i da konačno znaju pravila najmanje 5 godina unaprijed!
zemljište će pokupovati jeftini - ma nemoj, pa nemože nitko od mene ništa kupiti ako ja ne želim prodati! a na kraju nije ni njima svejedno ispljunit lovu jer ovo je ipak balkan pa začas netko sve nacionalizira.
tjeraju na nas da imamo njihove zakone - pa hvala bogu, jer ovi naši su puni rupa
guraju nas u eu da bi dobili našu prekrasnu zemlju,more,brda,dolove...- ma tko te gura? pa EU je prepuna prirodnih ljepota, čista i uredna i nema smeća po kanalima,iskidanih najlona po grmlju i krošnjama, strviništa na kraj svakog naselja...
I još nešto bitno ZA - europas, sloboda kretanja, sloboda rada (za one koji su naučili raditi),veći izbor školovanja, nema carine, mogu naručivati preko ebaja za više od 160kn bez straha od drugarica, konačno smo tamo gdje pripadamo
|