Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Doček Nove godine u Osijeku - 2012. [mjesta i programi] Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  asdfgh Postano:
Prodajem kartu za pampas tko hoće neka se javi na pm...

#32:    Autor:  pinokio091 Postano:
ako netko ima kartu za NOX za prodati neka se javi na 091/595-26-31

#33:    Autor:  Lunagirl Postano:
Prodajem dvije ulaznice za matrix za 100kn i dvije za excalibur za 100kn, javiti se na broj: 099 739 9666

#34:    Autor:  markonato Postano:
http://www.index.hr/xmag/clanak/pravobraniteljica-u-borbi-za-zenska-prava-niza-cijena-doceka-za-zene-je-diskriminacija/591042.aspx

osijek031.com smile

#35:    Autor:  Dino8090 Postano:
markonato je napisao/la :
http://www.index.hr/xmag/clanak/pravobraniteljica-u-borbi-za-zenska-prava-niza-cijena-doceka-za-zene-je-diskriminacija/591042.aspx

osijek031.com smile

Pa i je diskriminacija... Tim potezom ugostitelji podcjenjuju zenske kapacitete. Very Happy
Nize cijene doceka bi bile opravdane da smo u 80-ima, ali ovi danasnji smukovi su u najmanju ruku ravnopravni muskarcima.

#36:    Autor:  markonato Postano:
Dino8090 je napisao/la :

Pa i je diskriminacija... Tim potezom ugostitelji podcjenjuju zenske kapacitete. Very Happy
Nize cijene doceka bi bile opravdane da smo u 80-ima, ali ovi danasnji smukovi su u najmanju ruku ravnopravni muskarcima.

Ali mislim da tim potezom više diskriminiraju muškarce i da to nije fer i da se trebao netko pobuniti za muška prava, a ne ovako Very Happy jer zašto bi one plaćale manje, a neke popiju, a i pojedu više od prosječnog muškarca Very Happy

#37:    Autor:  Dino8090 Postano:

Ali mislim da tim potezom više diskriminiraju muškarce i da to nije fer i da se trebao netko pobuniti za muška prava, a ne ovako Very Happy jer zašto bi one plaćale manje, a neke popiju, a i pojedu više od prosječnog muškarca Very Happy

Ma nemas ti pojma, krivo shvacas. Laughing
Ako je za muskarce 300 kn, a za zene 200 kn, one to shvacaju kao poruku "sta je butre, nemoste pojist pola kile janjet'ne?! Nemoste pop't pola litre vodke?!"...
Znas ti koji je to udarac na njihov ego?! A to nije istina kad one mogu ladno pojist, pop't, a bome i pojebat... Very Happy

#38:    Autor:  mali od čače Postano:
Dino8090 je napisao/la:

Ako je za muskarce 300 kn, a za zene 200 kn, one to shvacaju kao poruku "sta je butre, nemoste pojist pola kile janjet'ne?! Nemoste pop't pola litre vodke?!"...
Znas ti koji je to udarac na njihov ego?! A to nije istina kad one mogu ladno pojist, pop't, a bome i pojebat... Very Happy

Današnje cure su ko' Vuco Very Happy Very Happy

#39:    Autor:  MissTake Postano:
mali od čače je napisao/la :
Dino8090 je napisao/la:

Današnje cure su ko' Vuco Very Happy Very Happy

MINISTAR KULTURE !!!!

#40:    Autor:  Coca Cola Postano:
Dino8090 je napisao/la:

Nisu ni zenske sto su nekad bile Smile ove danas piju valjaju se po trgovima brate nekad se pitam jesam li ja uopce muskarac Smile haha.. danas nemos naci normalnu zensku sve sami neki gepardi Smile

#41:    Autor:  PEGY Postano:
Coca Cola je napisao/la:

Nisu ni zenske sto su nekad bile Smile ove danas piju valjaju se po trgovima brate nekad se pitam jesam li ja uopce muskarac Smile haha.. danas nemos naci normalnu zensku sve sami neki gepardi Smile

svaka krpa ima svoju zakrpu

#42:    Autor:  street_racer Postano:
ako netko ima kartu viška za barku neka javi na 0922995143

#43:    Autor:  tuljanos Postano:
imam ja, 300 kn

#44:    Autor:  street_racer Postano:
Prodajem 1 kartu za pampas, cijena 200 kn. Kontakt na 0922995143

#45:    Autor:  TinkerBell- Postano:
prodajem 4 karte za Q-club... (2;2), 099/4003997
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Doček Nove godine u Osijeku - 2012. [mjesta i programi] Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::