Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » 2000 kuna za svako dijete [Vijesti Osječke TV] Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  fear of the dark Postano:
Nakon ovakve vijesti dođe mi da se bacim na posao............ -.-

#32:    Autor:  The Forger Postano:
fear of the dark je napisao/la:

valjda cilj i je pronatalitetna politika. zato udarajte ako imate šta hehe Very Happy

#33:    Autor:  francika Postano:
The Forger je napisao/la :

valjda cilj i je pronatalitetna politika. zato udarajte ako imate šta hehe Very Happy

Samo prije izračunaj ako ti dignu poreze na djecu za koju godinu da li će ti ostati što od poticaja na djecu. Možda je poticaj na kukuruz ipak isplativiji.

#34:    Autor:  The Forger Postano:
francika je napisao/la:
Samo prije izračunaj ako ti dignu poreze na djecu za koju godinu da li će ti ostati što od poticaja na djecu. Možda je poticaj na kukuruz ipak isplativiji.

porez na djecu? prvi put čujem

#35:    Autor:  francika Postano:
francika je napisao/la:

porez na djecu? prvi put čujem

I ja isto, ali ne bi me začudilo. Wink

No vrtić bi ipak mogao poskupiti jedno 500% za koju godinu, pa tko ima nek se klati, a tko nema nek ga skrati.

Mislim, bazen od 200.000.000 kn, pa tramvaji kroz Višnjevac, S ceste, Trgovi sloboda i podignuti veliki krediti sa velikim glavnicama i sa malim kamatama, nije to tako puno. Pa to mogu vratiti i sama HDSSB-ova djeca, i nema potrebe za dizanjem cijene vrtića.

Zadnja promjena: francika; 11.11.2011. 13:26; ukupno mijenjano 2 put/a.

#36:    Autor:  oftopik Postano:
u glasu ništa o povećanju naknade... baš su me razočarali.

...ili sam previdio...

#37:    Autor:  fear of the dark Postano:

Možda im to i je cilj,ali moj post je ipak bio samo sarkastičan...

#38:    Autor:  lana1983 Postano:
Kada sam ja rodila prije 5 godina za dijete sam dobila 550 kn!!!

#39:   Re: 2000 kuna za svako dijete [Vijesti Osječke TV] Autor:  pavuša01 Postano:
POMOĆ! do kraja ove godine bih trebala roditi prvo dijete, no s obzirom da nisam direktno iz Osijeka već iz Darde-sela pokraj dali itko zna kakva prava imam, tj dali imam pravo na tu novčanu naknadu za opremu za dijete(4000kn) ,i ako ne, na što imam osim od hzzo-a 1600 kn svaki mjesec? molim Vas pomozite što prije kako ne bi izgubila to pravo

#40:   Re: 2000 kuna za svako dijete [Vijesti Osječke TV] Autor:  anakonda Postano:
pavuša01 je napisao/la :
POMOĆ! do kraja ove godine bih trebala roditi prvo dijete, no s obzirom da nisam direktno iz Osijeka već iz Darde-sela pokraj dali itko zna kakva prava imam, tj dali imam pravo na tu novčanu naknadu za opremu za dijete(4000kn) ,i ako ne, na što imam osim od hzzo-a 1600 kn svaki mjesec? molim Vas pomozite što prije kako ne bi izgubila to pravo

http://www.osijek.hr/index.php/cro/Gradska-uprava/Gradski-uredi-odjeli-i-sluzbe/Upravni-odjel-za-socijalnu-skrb-i-zdravstvo/Novcana-pomoc-za-opremu-novorodenog-djeteta
Osijek031.com » Vijesti » 2000 kuna za svako dijete [Vijesti Osječke TV] Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::