Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Događaji - najave i recenzije
»
Nox Lounge Bar: otvorenje novog kluba! [galerija 031]
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
[3]
,
4
,
5
Sljedeća
:| |:
#31:
Re: Nox Lounge Bar: otvorenje novog kluba! [galerija 031]
Autor:
Đeđa_zaboravih_lozinku_od
Postano:
26.08.2011. 12:26
.. nego, ono ozbiljno, kad vi mladi idete naveče u provod, zar pijete kofi?!
ili ste samo izuzetno dobri poznavaoci? u moje vrijeme bolilo bi nas uvo koja je vrsta kave u pitanju
#32:
Autor:
Zdrale
Postano:
26.08.2011. 13:09
tako je
#33:
Autor:
Ingo
Postano:
26.08.2011. 13:13
zeros
je napisao/la :
Galerija 031:
Nox Lounge Bar: VIP otvorenje
[Foto: Daniel Antunović][25.08.2011. Tvrđa]
bilo bi zanimljivije poslikati interijer i uredjenje ... nego toliko sredovjecnih muskaraca koji se pomladjuju slikanjem s hostesama
#34:
Autor:
purgerica
Postano:
26.08.2011. 13:21
Ugodan ambijent, veselo i ljubazno osoblje, dobra muzika, pristupačne cijene. Uglavnom, prema najavama, bit će za svakoga ponešto. Nice!
Sretno!
#35:
Autor:
purgerica
Postano:
26.08.2011. 13:24
je napisao/la :
ili ste samo izuzetno dobri poznavaoci? u moje vrijeme bolilo bi nas uvo koja je vrsta kave u pitanju
Jeste zapeli za tu kavu, ko pijan plota
#36:
Autor:
fear of the dark
Postano:
26.08.2011. 13:24
Ingo
je napisao/la :
zeros
je napisao/la :
Galerija 031:
Nox Lounge Bar: VIP otvorenje
[Foto: Daniel Antunović][25.08.2011. Tvrđa]
bilo bi zanimljivije poslikati interijer i uredjenje ... nego toliko sredovjecnih muskaraca koji se pomladjuju slikanjem s hostesama
Hm da.......općenito po galerijama koja god da je tematika najviše pogleda imaju guzice i sise....što valjda dosta govori o tome što ljudi zapravo traže.....
tako da si kontam da bi takve slike imale malo pogleda...
kao što je i inače slučaj
#37:
Autor:
castbreeder
Postano:
26.08.2011. 13:32
Koliko se vidi iz ovih par fotki, meni interijer izgleda vise kao neka svjeze uderedna cekaonica, a ne nekakav lounge bar ili mozda samo ja imam krivu predodbu takvog mjesta
#38:
Autor:
davorccc
Postano:
26.08.2011. 13:34
Još jedna birtija!
#39:
Autor:
Postano:
26.08.2011. 13:35
purgerica
je napisao/la :
je napisao/la :
Jeste zapeli za tu kavu, ko pijan plota
pa i ja to kažem
navalili na kavu pored koktela, tja
#40:
Autor:
ninaa
Postano:
26.08.2011. 13:39
Najobičnija birtija čiji je interijer vjerovatno osmišljavao sam vlasnik misleći da je to neki fensi lokal ako u ime doda Lounge bar.
Bolje da je ostao Uskoci.
#41:
Autor:
Duminske Trake
Postano:
26.08.2011. 15:17
joojkretena
je napisao/la :
Bezveze, uređenje ništa posebno!
Ima puno bolje uređenih lokala u gradu, a i u samoj tvrđi.
Ako vlasnik bude namjeravo nešto zaraditi narodnjaci nastupaju za najkasnije 3 mjeseca!
Illy kava je odlična, ali ništa puno bolja od Lavazze koje ima u 20-30 lokala u gradu!
Lavazza u 20-30 lokala u gradu? Možda misliš na Julius,Lavazza je propala i to već odavno (na našeg distributera mislim) i Julius je preuzeo dobar dio grada. Ostali imaju one jeftine pro-bar-frankcaffe sranja.
Btw. što se VIP osoba tiče,moji frendovi su dobili te pozivnice bez beda,ja sam glupan zaboravio koji je dan otvorenje i propustio sam,mislio sam da je danas. Nema tu više nekih VIP osoba...malo mi je glup i sam naziv VIP otvorenje onda. Pa iznutra nije loše uređenje ali izvana hitno trebaju molera.
#42:
Autor:
pintin decko
Postano:
26.08.2011. 15:35
hvala bogu klub bez cajki,odlicno je bilo na otvorenju
#43:
Autor:
joojkretena
Postano:
26.08.2011. 15:53
Duminske Trake
je napisao/la:
joojkretena
je napisao/la :
Bezveze, uređenje ništa posebno!
Ima puno bolje uređenih lokala u gradu, a i u samoj tvrđi.
Ako vlasnik bude namjeravo nešto zaraditi narodnjaci nastupaju za najkasnije 3 mjeseca!
Illy kava je odlična, ali ništa puno bolja od Lavazze koje ima u 20-30 lokala u gradu!
Lavazza u 20-30 lokala u gradu? Možda misliš na Julius,Lavazza je propala i to već odavno (na našeg distributera mislim) i Julius je preuzeo dobar dio grada. Ostali imaju one jeftine pro-bar-frankcaffe sranja.
Btw. što se VIP osoba tiče,moji frendovi su dobili te pozivnice bez beda,ja sam glupan zaboravio koji je dan otvorenje i propustio sam,mislio sam da je danas. Nema tu više nekih VIP osoba...malo mi je glup i sam naziv VIP otvorenje onda. Pa iznutra nije loše uređenje ali izvana hitno trebaju molera.
Plavim slovima mislim na Lavazzu.
BTW koliko je meni poznato distributer za Lavazzu u Osijeku je Fotokopi fax posljednjih par godina.
A također u svakom većem tržnom centru imaš za kupiti Lavazzu.
Zašto misliš da bi trebao biti distributer u nekom gradu da možeš imati Lavazzu!?
#44:
Autor:
Duminske Trake
Postano:
26.08.2011. 17:32
Ko da ja ne znam tko je distributer a i ko da ne znam da su izgubili dosta klijenata,e sad šta hoćeš postić s onim donjim pitanjem stvarno ne znam mada nije ni bitno kad je offtopic.
#45:
Autor:
mnemonic
Postano:
26.08.2011. 17:46
pintin decko
je napisao/la :
hvala bogu klub bez cajki,odlicno je bilo na otvorenju
potpisujem te dodajem da napokon ima neko normalno i kulturno mjesto za popit kavu, sklopit posao, opustiti se, ...
Osijek031.com
»
Događaji - najave i recenzije
»
Nox Lounge Bar: otvorenje novog kluba! [galerija 031]
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
[3]