Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Nox Lounge Bar: otvorenje novog kluba! [galerija 031] Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4, 5  Sljedeća  :| |:

#31:   Re: Nox Lounge Bar: otvorenje novog kluba! [galerija 031] Autor:  Đeđa_zaboravih_lozinku_od Postano:
.. nego, ono ozbiljno, kad vi mladi idete naveče u provod, zar pijete kofi?! Shocked ili ste samo izuzetno dobri poznavaoci? u moje vrijeme bolilo bi nas uvo koja je vrsta kave u pitanju Cool

#32:    Autor:  Zdrale Postano:
tako je Very Happy

#33:    Autor:  Ingo Postano:
zeros je napisao/la :
Galerija 031: Nox Lounge Bar: VIP otvorenje
[Foto: Daniel Antunović][25.08.2011. Tvrđa]

bilo bi zanimljivije poslikati interijer i uredjenje ... nego toliko sredovjecnih muskaraca koji se pomladjuju slikanjem s hostesama

#34:   Re: Nox Lounge Bar: otvorenje novog kluba! [galerija 031] Autor:  purgerica Postano:
Ugodan ambijent, veselo i ljubazno osoblje, dobra muzika, pristupačne cijene. Uglavnom, prema najavama, bit će za svakoga ponešto. Nice! Very Happy
Sretno!

#35:   Re: Nox Lounge Bar: otvorenje novog kluba! [galerija 031] Autor:  purgerica Postano:
Đeđa_zaboravih_lozinku_od je napisao/la :
.. nego, ono ozbiljno, kad vi mladi idete naveče u provod, zar pijete kofi?! Shocked ili ste samo izuzetno dobri poznavaoci? u moje vrijeme bolilo bi nas uvo koja je vrsta kave u pitanju Cool

Jeste zapeli za tu kavu, ko pijan plota

#36:    Autor:  fear of the dark Postano:
Ingo je napisao/la :
zeros je napisao/la :
Galerija 031: Nox Lounge Bar: VIP otvorenje
[Foto: Daniel Antunović][25.08.2011. Tvrđa]

bilo bi zanimljivije poslikati interijer i uredjenje ... nego toliko sredovjecnih muskaraca koji se pomladjuju slikanjem s hostesama

Hm da.......općenito po galerijama koja god da je tematika najviše pogleda imaju guzice i sise....što valjda dosta govori o tome što ljudi zapravo traže.....
tako da si kontam da bi takve slike imale malo pogleda...
kao što je i inače slučaj

#37:    Autor:  castbreeder Postano:
Koliko se vidi iz ovih par fotki, meni interijer izgleda vise kao neka svjeze uderedna cekaonica, a ne nekakav lounge bar ili mozda samo ja imam krivu predodbu takvog mjesta

#38:    Autor:  davorccc Postano:
Još jedna birtija!

#39:   Re: Nox Lounge Bar: otvorenje novog kluba! [galerija 031] Autor:  Đeđa_zaboravih_lozinku_od Postano:
purgerica je napisao/la :
Đeđa_zaboravih_lozinku_od je napisao/la :

Jeste zapeli za tu kavu, ko pijan plota

pa i ja to kažem

navalili na kavu pored koktela, tja Laughing

#40:    Autor:  ninaa Postano:
Najobičnija birtija čiji je interijer vjerovatno osmišljavao sam vlasnik misleći da je to neki fensi lokal ako u ime doda Lounge bar.

Bolje da je ostao Uskoci.

#41:    Autor:  Duminske Trake Postano:
joojkretena je napisao/la :
Bezveze, uređenje ništa posebno!
Ima puno bolje uređenih lokala u gradu, a i u samoj tvrđi.

Ako vlasnik bude namjeravo nešto zaraditi narodnjaci nastupaju za najkasnije 3 mjeseca!

Illy kava je odlična, ali ništa puno bolja od Lavazze koje ima u 20-30 lokala u gradu!

Lavazza u 20-30 lokala u gradu? Možda misliš na Julius,Lavazza je propala i to već odavno (na našeg distributera mislim) i Julius je preuzeo dobar dio grada. Ostali imaju one jeftine pro-bar-frankcaffe sranja.

Btw. što se VIP osoba tiče,moji frendovi su dobili te pozivnice bez beda,ja sam glupan zaboravio koji je dan otvorenje i propustio sam,mislio sam da je danas. Nema tu više nekih VIP osoba...malo mi je glup i sam naziv VIP otvorenje onda. Pa iznutra nije loše uređenje ali izvana hitno trebaju molera.

#42:    Autor:  pintin decko Postano:
hvala bogu klub bez cajki,odlicno je bilo na otvorenju Wink

#43:    Autor:  joojkretena Postano:
Duminske Trake je napisao/la:
joojkretena je napisao/la :
Bezveze, uređenje ništa posebno!
Ima puno bolje uređenih lokala u gradu, a i u samoj tvrđi.

Ako vlasnik bude namjeravo nešto zaraditi narodnjaci nastupaju za najkasnije 3 mjeseca!

Illy kava je odlična, ali ništa puno bolja od Lavazze koje ima u 20-30 lokala u gradu!

Lavazza u 20-30 lokala u gradu? Možda misliš na Julius,Lavazza je propala i to već odavno (na našeg distributera mislim) i Julius je preuzeo dobar dio grada. Ostali imaju one jeftine pro-bar-frankcaffe sranja.

Btw. što se VIP osoba tiče,moji frendovi su dobili te pozivnice bez beda,ja sam glupan zaboravio koji je dan otvorenje i propustio sam,mislio sam da je danas. Nema tu više nekih VIP osoba...malo mi je glup i sam naziv VIP otvorenje onda. Pa iznutra nije loše uređenje ali izvana hitno trebaju molera.

Plavim slovima mislim na Lavazzu.
BTW koliko je meni poznato distributer za Lavazzu u Osijeku je Fotokopi fax posljednjih par godina.
A također u svakom većem tržnom centru imaš za kupiti Lavazzu.

Zašto misliš da bi trebao biti distributer u nekom gradu da možeš imati Lavazzu!?

#44:    Autor:  Duminske Trake Postano:
Ko da ja ne znam tko je distributer a i ko da ne znam da su izgubili dosta klijenata,e sad šta hoćeš postić s onim donjim pitanjem stvarno ne znam mada nije ni bitno kad je offtopic.

#45:    Autor:  mnemonic Postano:
pintin decko je napisao/la :
hvala bogu klub bez cajki,odlicno je bilo na otvorenju Wink

potpisujem te dodajem da napokon ima neko normalno i kulturno mjesto za popit kavu, sklopit posao, opustiti se, ...
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Nox Lounge Bar: otvorenje novog kluba! [galerija 031] Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4, 5  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 5.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::