#33:
Autor:
Leteci mungos
Postano:
20.06.2006. 12:36
Ovo ne prihvacam kao argument. Naime, da dodjes u stadij u koje si u braku i imas petero klinaca morao si proci fazu "furanja", "veze", blabla... Dakle, riba je itekako mogla spoznati kakav je lik zaista. Samo sto je vecini takvih riba simpaticno kad njeg mrga nekom prosipa zube zobg svoje princezice. "Buci-buci. Kako je on jaaak, jaooo... frajer me krivo pogledao, a ovaj ga sastavio sa zemljom, kako romanticno, bas me jako voli..."
Chick logic...
A onda, kad se zamuti rukav zivotne rijeke, onda riba dobiva po labrti jer juha nije dovoljno slana. Buci, buci...
Citat:
dok ne shvate prekasno, da je ono manje sranje u stvari veće...ili zaginu na neki način...najnoviji primjer je žena koju je lik mrtav-hladan ubio jer se usudila otići od njega i sakriti u Autonomnu žensku kuću...
|
Mislim da se ne moze bas reci da riba nije znala da se radi o bolesniku... i ranije... i prije nego je on usadio svoje sjeme u nj...
Nisam mislio na to... nego kad se netko ozeni s 19-20, onda bas i ne kuzis sto ti je najbolji prijatelj, ne zna sto jos sve postoji... treba puno cvjetova oprasiti da bi se pronasao onaj tucak koji daje najsladji med... ;-)
|