Hm,ja sam svoju curu ulovio baš na fejsu,iako smo se znali odprije ali na fejsu je nekako to sve krenulo... Znalo je nekada biti ljubomore zbog nečijeg komentara na mom ili njenom profilu ili slikama ali ništa posebno. S vremenom mi je fejs postajao sve glupljim i dosadnijim,nitko od tih prijatelja nije ni dolazio na chat i jednostavno sam ga ugasio pa obrisao trajno. Ubrzo sam shvatio da mi uopće ne fali i da mogu bez njega,imam dovoljno prijatelja (i to pravih) na drugim mjestima. Fejs sam obrisao još prije godinu dana,ne znam više ni kako izgleda niti me zanima,znam samo da je dosadan i isfuran do bola. Ona je svoj fejs ostavila jer se ipak tu i tamo voli čuti s nekim frendovima i to je ok,uopće ne mračim na to. Inače,u sretnoj smo vezi već više od godinu i pol dana i funkcioniramo savršeno...koliko god jedan par može hehe
Tako da ono,ima i lijepih stvari vezanih za fejs ali ipak mislim da ima previše ljudi koji se samo bezveze reklamiraju i to već izgleda stvarno jadno. Fejs je bio jednostavno prolazni fazon koji je sad isfuran do bola i kraj priče. Može li se bez fejsa? Može,itekako,život mi je i bolji bez njega,a to što sam svoju dragu upecao baš uz pomoć njega je više stvar sudbine...