Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osječko ljeto kulture OLJK 2011. [program] Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:   Re: Osječko ljeto kulture OLJK 2011. [program] Autor:  america Postano:
Nakon prvobitnog razočarenja programom (ispričavam se!!!), moram priznati da je OLJK ipak odličan. Pogledao više odličnih predstava, koncerata... svaka čast organizatorima na izboru!

#32:    Autor:  wHITe Postano:
Da li mi netko može reči da li je dvorište rektorata prostor koji se nalazi između zgrade isusovačke gimnazije i zgrade rektorata - ondje gdje su često parkirani auti?

#33:    Autor:  Redakcija 031 Postano:
wHITe je napisao/la: Da li mi netko može reči da li je dvorište rektorata prostor koji se nalazi između zgrade isusovačke gimnazije i zgrade rektorata - ondje gdje su često parkirani auti?

Ne. S tog parkirališta postoji ulaz u dvorište rektorata, ali je rijetko otvoreno. Dvorište rektorata se nalazi u sredini zgrade rektorata, a ulaz u dvorište rektorata se nalazi na licu zgrade koje gleda prema Trgu Sv. Trojstva.

#34:    Autor:  wHITe Postano:
Puno hvala na odgovoru !
Još mi je potrebna jedna informacija, kada se uđe u zgradu Rektorata ulazi se u hodnik koji vodi do stepenica s lijeve i desne strane koje vode na kat , ja se više ne sjećam da li je ulaz u dvorište na kraju tok hodnika ili se on nalazi negdje drugdje . Unaprijed puno hvala na odgovoru!

#35:    Autor:  Redakcija 031 Postano:
wHITe je napisao/la: ... stepenica s lijeve i desne strane koje vode na kat , ja se više ne sjećam da li je ulaz u dvorište na kraju tok hodnika ili se on nalazi negdje drugdje .
Ulaz u dvorište je na kraju hodnika. Ne ide se stepenicama.

#36:    Autor:  wHITe Postano:
Puno hvala!

#37:    Autor:  DonQuijote Postano:
bilo odlično večeras na "footloose". iako nisam ljubitelj mjuzikala i bio sam poprilično skeptičan na početku, stvarno su dobro odradili posao! sve u svemu, odlično provedena večer!
Osijek031.com » Vijesti » Osječko ljeto kulture OLJK 2011. [program] Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::