Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Vijesti
»
London Calling: večer originalne londonske stand up komedije
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
[3]
,
4
Sljedeća
:| |:
#31:
Autor:
audiworld
Postano:
18.01.2011. 9:52
KUPUJEM 2 ulaznice..... naravno ne po 40 kn... evo 80 kn komad..... javite se na pm
znaci dam 160kn
#32:
Autor:
frosty
Postano:
20.01.2011. 0:35
nek dovedu Jeremy Clarksona,ono što on izvali,nema nigdje...da ga nema trebalo bi ga izmislit
#33:
Autor:
Zdrale
Postano:
20.01.2011. 1:25
zamislite tek zanimanje za ATKINSONA!!!
#34:
Re: London Calling: večer originalne londonske stand up komedije - još jedna večer!
Autor:
JuraOS
Postano:
24.01.2011. 20:25
Imam
3 karte
za
srijedu
, a mijenjao bi ih za
četvrtak
. Ako ima zainteresiranih neka se jave na mail
[email protected]
naravno prije srijede navečer
#35:
Autor:
Leteci mungos
Postano:
27.01.2011. 8:28
Prvi stand-up u zivotu i razdjevicenje je bilo zadovoljavajuce. Tek s Davidom sam se osjecao dovoljno opusteno. Nije nista boljelo.
#36:
Autor:
Mladjo
Postano:
27.01.2011. 8:42
Leteci mungos
je napisao/la :
Prvi stand-up u zivotu i razdjevicenje je bilo zadovoljavajuce. Tek s Davidom sam se osjecao dovoljno opusteno. Nije nista boljelo.
uspjeli smo nabaviti karte za danas pa me zanima jel bilo problema s british englishem?
#37:
Autor:
water
Postano:
27.01.2011. 8:52
Mladjo
je napisao/la :
Leteci mungos
je napisao/la :
uspjeli smo nabaviti karte za danas pa me zanima jel bilo problema s british englishem?
nikakvih.
čini mi se da su se oni malo pribojavali toga pa su bili suzdržaniji nego što je bilo potrebno.
jučer su ispipavali teren, a kontam da će danas biti urnebes.
hrvati vole britanski humor
#38:
Autor:
Leteci mungos
Postano:
27.01.2011. 9:11
@water, mudro zboris. U nekim trenucima su se mozda i previse suzdrzavali pribojavajuci se za osjecaje gledatelja, ponekad cak i opravdavali (vjerske dumine)... IMHO, nepotrebno...
#39:
Re: London Calling: večer originalne londonske stand up komedije
Autor:
evil monkey
Postano:
27.01.2011. 11:36
pft, malo im je previse na pameti bio "language barrier" pa je cijeli show IMO bio donekle sterilan - mislim, je li to vecer londonske stand-up komedije na engleskom? jest. tko ne razumije engleski, neka jednostavno ne ide tamo... ali dobro, bolje ista nego nista - live stand-up je definitivno bolji od televizijskog
#40:
Re: London Calling: večer originalne londonske stand up komedije
Autor:
Someone
Postano:
27.01.2011. 20:47
Ovaj naš lik je preloš, imao sam cijelo vrijeme osjećaj da je zaboravio sve što treba reći i da se pokušava sjetiti...ma...sve u svemu ok su bili, iako moram reći, s popriličnom nevjericom, da mi je naša ekipa komičara što je bila nedavno puno puno smješnija....
#41:
Autor:
nora
Postano:
27.01.2011. 22:34
Svi su mi bili sjajni, neke šale smješne, neke malo smješnije. Sve u svemu thumbs up za takva događanja kod nas
#42:
Autor:
MacaPapucharica
Postano:
27.01.2011. 22:53
nora
je napisao/la :
Svi su mi bili sjajni, neke šale smješne, neke malo smješnije. Sve u svemu thumbs up za takva događanja kod nas
thumbs up ili "thumbs up"?
(do you know what I mean?
)
slažem se s tobom, ugodno provedeno veče uz više ili manje smijeha pojedinim šalama,ali to ovisi o našem osobnom smislu za humor
#43:
Autor:
Mladjo
Postano:
27.01.2011. 23:08
ne znam za vas, ali meni je bilo jebeno. nema smisla tu sad raspravljat o različitim ukusima, ali meni osobno ne bi smetalo ni da je bilo crnje. dobra fora maco
#44:
Autor:
nora
Postano:
27.01.2011. 23:25
MacaPapucharica
je napisao/la:
nora
je napisao/la :
thumbs up ili "thumbs up"?
(do you know what I mean?
)
slažem se s tobom, ugodno provedeno veče uz više ili manje smijeha pojedinim šalama,ali to ovisi o našem osobnom smislu za humor
hahahahha dooobra
))
#45:
Autor:
Gladiator
Postano:
28.01.2011. 0:44
hocu jos!
Osijek031.com
»
Vijesti
»