Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki
Osijek031.com
»
Događaji - najave i recenzije
»
Crvena jabuka i Halid Bešlić u dvorani Gradski vrt - pogledajte galeriju!
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
[3]
,
4
,
5
,
6
Sljedeća
:| |:
#31:
Re: Crvena jabuka i Halid Bešlić u dvorani Gradski vrt - nagradna igra!
Autor:
Expresso
Postano:
30.11.2010. 17:39
šta nema više ni u pothodniku ni u videoteki niti igddjeee'???a poludit ću nemoguće da su se tako brzo već rasprodale...ako ima igdje još za kupit neka neko javi odmah
#32:
Re: Crvena jabuka i Halid Bešlić u dvorani Gradski vrt - nagradna igra!
Autor:
Expresso
Postano:
30.11.2010. 17:40
Expresso
je napisao/la :
šta nema više ni u pothodniku ni u videoteki niti igddjeee'???a poludit ću nemoguće da su se tako brzo već rasprodale...ako ima igdje još za kupit neka neko javi odmah.,al jel to znaci onda da se niti na ulazu nemogu kupit na dan koncerta ili
#33:
Autor:
dino_bno
Postano:
30.11.2010. 18:21
-nella-
je napisao/la :
frosty
je napisao/la :
-nella-
je napisao/la:
meni bi trebalo jedno 6...
ajd ako nades 8,pa prodaj 2
Nda... Sigurno ću naći. Tako nam i treba kad kasno palimo. Ali nešto su mi tu prebrzo pukle karte...
cudno mi je da su vec osle karte a ova nagradna igra jos nije gotova....
#34:
Autor:
frosty
Postano:
30.11.2010. 22:31
-nella-
je napisao/la:
Nda... Sigurno ću naći. Tako nam i treba kad kasno palimo. Ali nešto su mi tu prebrzo pukle karte...
eh,ja sinoc htijeo otici kupit karte,i bilo mi lijeno izaci do podhodnika(zivim u centru),kao idem jutros,i normalno,jutros nijedna,sve sinoc rasprodali:s
#35:
Autor:
frosty
Postano:
01.12.2010. 0:34
e da,sto se tice nagradne igre,imam dojavu da je nece biti,nepitajte zasto,uglavnom,neracunajte na nju
#36:
Autor:
tux
Postano:
01.12.2010. 8:15
frosty
je napisao/la:
e da,sto se tice nagradne igre,imam dojavu da je nece biti,nepitajte zasto,uglavnom,neracunajte na nju
Pa i nije ti neka dojava,evo nagradna igra završila
#37:
Autor:
nake_rado
Postano:
01.12.2010. 10:06
tux
je napisao/la:
frosty
je napisao/la:
Imam i ja danas istu takvu dojavu, Hajduk pobjeđuje hendikepom 0:2, koef je 14.5 pa ti vidi
#38:
Autor:
MissTake
Postano:
01.12.2010. 12:07
nake_rado
je napisao/la :
tux
je napisao/la:
frosty
je napisao/la:
Imam i ja danas istu takvu dojavu, Hajduk pobjeđuje hendikepom 0:2, koef je 14.5 pa ti vidi
ja imam dojavu da je nagradna igra
opet
namještena, jer ja
opet
nisam dobila, znači mora da je
opet
namještena
#39:
Autor:
frosty
Postano:
01.12.2010. 13:34
MissTake
je napisao/la:
nake_rado
je napisao/la :
tux
je napisao/la:
frosty
je napisao/la:
ja imam dojavu da je nagradna igra
opet
namještena, jer ja
opet
nisam dobila, znači mora da je
opet
namještena
hahaha,prcajte me koliko hocete,ali oni nisu dobili karte od organizatora za nagradnu igru,posvadali se ,ili tak nest,a mogu i ja 5 imena napisat,nije uopce problem
#40:
Re: Crvena jabuka i Halid Bešlić u dvorani Gradski vrt - nagradna igra je završena!
Autor:
sandra202
Postano:
01.12.2010. 15:53
mooolim vas ako netko ima kartu za prodat....jakoooo želim ić
(((
#41:
Re: Crvena jabuka i Halid Bešlić u dvorani Gradski vrt - nagradna igra je završena!
Autor:
Suncica_DGO
Postano:
01.12.2010. 18:09
..rasprodane karte?...hahahaha jel Osječani šta rade osim što idu na koncerte? sve se nema
#42:
Autor:
MissTake
Postano:
01.12.2010. 18:26
sad će krenit preprodaja karti... ali čisto sumnjam da će doseći cijenu od 2000kn koliko sad traže na njuškalu za balaševića u zg-u
#43:
Autor:
fatalni_cevap
Postano:
01.12.2010. 21:25
bice da ti to ne vidis dobro
vis da prodaju po 1000kn 2 karte i to za fun pit.
max koju sam vidio je 800kn a to nece prodat vjerojatno hh. mogu i ja stavit da prodajem za 10 tisuca kuna i sta sada, oglasi su besplatni budale svasta pisu, ne znaci ako je stavljen oglas da ce se prodat (nece vjerojatno)
eo poceli su sa halidom i crvenom vec vise od 2x cijena ide gore (200kn komad) điberi kupe 10 ulaznica pa preprodaju a ljudi koji zele ic nemogu doc na red od đibera
#44:
Autor:
trauma_os
Postano:
01.12.2010. 22:26
nidzo
je napisao/la:
eo poceli su sa halidom i crvenom vec vise od 2x cijena ide gore (200kn komad) điberi kupe 10 ulaznica pa preprodaju a ljudi koji zele ic nemogu doc na red od đibera
Điberi nek se j... nabijem ih na preprodavanje, zbog takvih pohlepnjača sam ostala bez karte, puj dabog da vam ih vjetar raznio po promenadi.
#45:
Autor:
zuvvu
Postano:
01.12.2010. 23:40
trauma_os
je napisao/la :
Điberi nek se j... nabijem ih na preprodavanje, zbog takvih pohlepnjača sam ostala bez karte, puj dabog da vam ih vjetar raznio po promenadi.
ako mi nesto ide na moj spolni ud, to su onda ti debili sa tim preprodavanjem karta. cobani...
Osijek031.com
»
Događaji - najave i recenzije
»
Crvena jabuka i Halid Bešlić u dvorani Gradski vrt - pogledajte galeriju!
Idite na
Prethodna
1
,
2
,
[3]
,
4
,
5
,