#33:
Re: Summer Adventure Festival - SAFT 2010. potvrđeni The Bambi Molesters i Paolo Barbato
Autor:
zla_tratinčica
Postano:
20.05.2010. 15:49
Stela neću te quoteat jer stvarno ne znam koji ti je post gluplji i besmisleniji, pa ti stvarno trebaš ostaviti internet i uzeti štijaču i ić na polje. Boga mi.. nemoj uspoređivati dane piva i ufo sa ovim jer s tim vrijeđaš siguran sam sve normalne ljude u ovom gradu koji žele imati festival ovakvog tipa. jel udruga Mogu koja se bavi terapijskim jahanjem i djecom sa dječjom paralizom i downovim sindromom (ja sam volontirao skoro 2 godine tamo pa znam) iskorištava ljude i jesu volonteri koji tamo rade naivni i bez veze troše svoje vrijeme?
ti mi djeluješ kao osoba koja iz svog dvorišta i špajiza (namjerno se koristim tim frazama xD) nije izašla u životu. nadam se da shvaćaš da karikiram i što želim reći..
vjerujem da će prijavljenih volontera za ovaj festival biti hrpa jer su to ljudi koji žele da ovako nešto uznapreduje i da nam noktua i koncert više ne diktiraju sav javni život u osijeku (svaka čast ljudima, al pretjerano je pretjerano) sa danima piva, ufom, ljetnim noćima itd.. spominješ dane piva, a nemaš pojma kolike je pare pivovara ulupavala u te dane piva i kolike su pare vjerovatno organizatori okretali.. da organizatori ovog festivala imaju tolike mogućnosti i da su toliko financijski sigurni, pa valjda je lakše i bolje platiti najboljim prijateljima da ti rade nego tražiti volontere.. i lakše i efikasnije budući da kad nekog plaćaš, možeš mu i j***t mater ako nešto krivo napravi ili ne napravi. ispričavam se na vokabularu ali tebi moram ovako banalno objašnjavati.. vrijeme je da se osijek pokrene što se tiče festivala i da inicijativu preuzmu mlađi, sposobniji i ljudi koji su upućeniji što slušaju mladi, ljudi kojima nije TBF ravan Rolling Stonesima xD
et, nadam se da ćeš sad prestat lupetat.. Bože siđi pa vidi.
|