#45:
Autor:
Bentena
Postano:
19.04.2010. 20:57
Od svih racuna koje moram platiti ovaj za posjedovanje tv-a u stanu mi je najomrzeniji.Jer ga ne gledam.Jer tamo ne zivim.Eno stoji skuplja prasinu... A 80kn mjesecno je 960kn godisnje!!!
Pokusala sam se odjaviti pa mi traze da potpisem da dopustam da mi ulaze u stan kad god im se prohtije...ok...dodjite...kad mi se najavite jer u tom prostoru ne zivim...e,kazu tako ne moze...
A poslali su mi onaj bjedni kupon za digitalizaciju...no ne mogu ga iskoristi jer se adresa sa moje osobne i ta na kuponu ne slazu...(misljah ga pokloniti necakinji za njenu sobicu)Pa rekoh naravno da se neslazu kad ne zivim tamo...ali ne,ne,ne...i dalje moram placati pristojbu.
Sad skupljam druge racune koji jasno pokazuju da u tom prostoru nitko ne zivi...pa cu sve skupa priloziti.
Idu mi na jetricu!
Druga stvar koja me je jos vise istjerala iz takta jest cinjenjica da ni moji roditelji koji tu istu pristojbu placaju od kad je uvedena jedanko tako ne mogu ostvariti popust sa kuponom jer imaju osobne iskaznice sa starim imenom ulice(s istom tom osobnom su vadili nove putovnice i nitko ni A nije rekao u policij...)No ovima lopuzama to je nedvojbeno dovoljan znak da pravo ne mogu ostvariti.
Guze nas od kud stignu...
Stvarno jadno....
Izgleda da se to nama,Hrvatima, bas svidja...
Kad bi se placalo onoliko koliko se koristi...e to bi bilo fer...a,ovako...ne,ne,ne...mi samo nesto sapucemo,mrmljamo...a nista kao "narod" kao poveca grupa ljudi ne poduzimamo...vucemo te nase socijalisticke repove kao teska uganuca...razuma i zdrave pameti...
Zadnja promjena: Bentena; 19.04.2010. 21:03; ukupno mijenjano 1 put.
|