Ljudi zaboravljaju da osim prava na štrajk postoji pravo na rad!!!! Kako smiju staviti kamion na ulaz i ne dozvoliti onima koji hoće raditi da rade....To mi nikako nije jasno....Kad štrajkaju državne službe, zaposlenicima koji ne žele štrajkati nitko ne onemugućuje da rade....Zato mislim da je štrajk nelegalan. I još jedna stvar:ne mogu ljudi prihvatiti da je Komak gazda, do jučer radio s njima a sad gazda....Bolje vole Gucića, on je janjevac, purger ili što već ne....Kažu ljudi, Gucić bio gospodin...Neš ti gospodina.....Pokrao je što se dalo pokrasti i otišao....A ova tuga i jad što na kapiji stoji :prasci se peku, sekeli gulaš kuha, to radnici, a poštena štrajkačka inteligencija po forumima visi....vrli stručnjaci......Samo im još crveni karamfili nedostaju....To su podijeli drugaricama svojim štajkačicama za 8. mart....Nije mi jasno da pametnim ljudima nije jasno:propast pivovare pitanje je dana, možda i sata....A onda golubovi moji???? Kuda koji mili moji.....A oni sa pedeset i kusur i osnovnom školom na tržište rada......Pitat ću vas onda za sekeli gulaš i pečene prasce.....Tko je još u štrajku dobio plaću??? Radnici pivovare....Pa što je niste vratili kad vam je mala????
|