Istina je da te kvazi trgovinice bubaju enormne cijene. Koliko puta čujem kako je neka super skupa stvarčica kupljena u takvim trgovinama nakon mjesec dana postala neupotrebljiva jer je nekvalitetna pa se pokidala, a cijena da boli glava...dok u nekoj znatno povoljnijoj trgovini roba traje jako dugo.
Baš sam večeras prolazila Ulicom Republike i ona trgovina Mustang sa super skupim stvarčicama u izlogu ima žensku kožnu jaknu, boje govneta...neka čudna ružna svijetlo smeđa boja, ružno, ružno...i pogodite koliko košta? 899 kn. To je toliko ružno i toliko jadno izgleda, da ne bih to obukla na sebe ni da je besplatno! Baš sam stala i pogledala jer sam vidjela koliko je to ružno, a kontam da je cijena enormna, pa da provjerim koliko je ta govnasta jakna.
Ima toliko ružnih odjevnih predmeta koje, ne bi vjerovali, ali ljudi kupuju. Pa se onda pitam jel to zato što im je to lijepo, zbog toga što misle ako je to masno plaćeno da je super kvalitetno, što se u dosta slučajeva pokaže sasvim suprotno ili jednostavno da mogu reći: "Platio sam ovo 1000 kn" i sl. Ako im je to lijepo, onda, mislim stvarno...
|