#41:
Re: Proračun 2010: Crkvi 35 milijuna više, a KBC-u Osijek 0 kuna
Autor:
tijuana
Postano:
25.11.2009. 23:59
što reći osim... SRAMOTA!!!!!!!!!
što se tiče tolikih novaca koji idu crkvi... hebrang je rekao istinu. država ima ugovor sa svetom stolicom koji mora poštivati. sve dok određene države imaju ugovore sa svetom stolicom, imaju strano tijelo u državi koje nije pod njezinom kontrolom. kakva je to država koja u sklopu sebe ima tijelo (i to vrlo utjecajno tijelo) na koje ne može utjecati?! crkva je najodvratnija, najpohlepnija, najgrešnija i najbezbožnija institucija na svijetu. no takvom se ne predstavlja niti su ljudi informirani o istoj. kako ćeš jednoj prosječno obrazovanoj osobi rođenoj u hrvatskoj, divnoj, svetoj katoličkoj zemlji koja se deklarira kao veliki domoljub, bogoljub i ne znam ti ja što objasniti samu instituciju crkve, njezinu prošlost, njezine lopovluke, gadarije, muljanja?
a ljudi neka umiru u osječkoj bolnici dok se popovi oblokavaju, kupuju nove aute, grade nakaradne crkve (npr. ona u divaltovoj) u kojima će još više krasti, financiraju svoje ljubavnice, bacaju kajmak ljudima u oči i tako... muka mi je, muka od ovakvih vijesti i dođe mi da plačem što živim u ovakvoj usranoj državi...
ovakva crkva nema veze s bogom.
|