Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osječke tvrtke uvele kartičnu kontrolu i videnadzor radnika! Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  hellraiser Postano:
gosn audiworld, cini mi se da ste vi najpametnija osoba na forumu, skidam kapu!!!

#32:    Autor:  audiworld Postano:
pa kontam, ono:-d ma jebe se meni idi na kavu kad hoces , ja te ne placam... al se svi digli na noge kad se radi o nekoj kontroli...

#33:    Autor:  bazooka_joe Postano:
audiworld je napisao/la:
pa kontam, ono:-d ma jebe se meni idi na kavu kad hoces , ja te ne placam... al se svi digli na noge kad se radi o nekoj kontroli...

Hehe, zamisli pitanje na razgovoru za posao:

Što vas najviše smeta kod poslodavaca?
- Mrzim kad me netko kontrolira i stalno gleda kad sam došao, gdje idem, što radim na firminom računalu, koliko sam dugo bio na pauzi, gdje vozim firmin auto... Čovječe to je u kurcu! Onak, ko Orwel, jebote, vrli jebeni novi svijet, kuiš, ono...
Very Happy

#34:    Autor:  audiworld Postano:
kao..u čem je problem što vozim firmin auto do konzuma subotom u 19h??? pa šta ako odem do vikendice auto... onak TDI je malo troši
Osijek031.com » Vijesti » Osječke tvrtke uvele kartičnu kontrolu i videnadzor radnika! Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::